Про пихатість

Aug 16, 2013 12:33

Originally posted by gloria_ma at Про пихатість
Оригинал взят у oleksa_sref в Про пихатість
Будь-хто, безперечно, має власне право на вибір мови спілкування, зокрема - інтернет-комунікації. Але ніяке бидло не має права принижувати вибір мови спілкування інших людей. Також, ніяке бидло не має права ображати честь і гідність інших людей, принизливо відгукуватись про їхній патріотизм.
Нещодавно один «топовий блогір копі-пастер» oadam дозволив собі зневажливі слова по відношенню до україномовної блогосфери (http://vova-comment.livejournal.com/47628.html). З апломбом штибу - «ви всі - гівно, а я - д`Артаньян», вирішив образити всіх тих, хто спілкуються «солов'їною». Виявляється писати українською для українців - це хуторянщина. Та ще й принизлива. А писати копі-пастити про Штірліца, Власова і т.д. на догоду смакам не українців - це дія на користь України.
Я вважаю, що таку пихатість та зарозумілість треба провчити. Тому, на першому етапі, я закликаю вас ні в якому разі не підтримувати цього «топового блогіра» - не коментувати його пости, не відвідувати його журнал, розфренджувати, якщо він ненароком затесався вам у друзі, поширювати цей пост далі. Якщо він пише копі-пастить «не для хуторян», то нехай «нехуторяни» йому рейтинги і створюють ~;-{)
Прохання перепосту.
Previous post
Up