Нови заплахи със смърт

May 21, 2010 21:37


Нови заплахи със смърт

Преди минути по телефона на съпругата ми се обади Зоя, вдовицата на Коци Иванов. На мистериозно починалия Коци, активистът на НДЗПЧ, политзатворникът и съратникът на Илия Минев.

Преди време писах как пратени от общинските власти в Монтана циганки редовно тровят живота на Зоя. Писах как самите власти пряко я подлагат на непрекъснат терор и унижения. Сега вече открито я заплашват със смърт. Заплахата е изречена едно към едно от циганката, настанена от общината в къщата на Зоя. „Ти си много лесна” - казала циганката. „Ще те отровя.”

Обещах на Зоя, че ще напиша и ще пусна по Интернет информация за поредните заплахи. Макар че ако трябва да съм откровен, резултат не очаквам. Заплахата със смърт е престъпление съгласно действащия Наказателен кодекс във всяка нормална държава лице, позволило си да отправи подобни заплахи неизбежно ще отиде на съд. Само че бивша България не е вече държава, а още по-малко е нормална. То и няма как да е иначе при такива ненормални управници. Та аз сега пускам информацията и очеквам нищо да не се случи. Очаквам обаче и друго. Очаквам когато нашите деца и внуци вземат да питат какво сме правили ние през тези страшни години, защо не сме се опълчили срещу злото, да намерят и да прочетат тази и подобните на нея публикации. За да видят на какъв неописуем терор сме били подложени и как властите вместо да приложат закона и да прекратят терора, са прекратявали действието на закона и са съдействали на терора. Очаквам писание като това да послужат на бъдещето. Като свидетелства на нечовешкото време, в което сме принудени да живеем.
http://eltimir.ucoz.ru/news/novi_zaplakhi_ss_smrt/2010-05-21-1011

демонокрация, България, убийци, изроди, цигани, геноцид, Българи

Previous post Next post
Up