Какво подготвя Бойко

Mar 16, 2010 15:49


Какво подготвя Бойко



И Бойко Борисов, и Ахмед Доган са накървавени достатъчно, за да изпълнят каквото им е наредено. Тук  положението е неспасяемо. Затова бягайте. Отидете в някоя спокойна страна, в която не управляват масови убийци. Тук всичко свърши.

Подготвя това, което виждате на снимката. Подготвя проливане на кръв и много смърт. Откъде знам? Ами това се вижда не от самолет, ами от космически кораб. Друго нищо не може да се очаква от милиционера. Те затова го сложиха именно него. Защото е претръпнал на убийства и вече не му правят впечатление. Защо съм толкова уверен в своята прогноза? Ами защото си спомних за Беслан.

Ислямисти, въоръжени от изсраелската Мосад и подпомогнати от вашингтонското ЦРУ избиха стотици деца в този североосетински град пред септември 2004 година. Тук нашите извратени политици всичките са в тесни връзки и с Мосад, и ЦРУ. Всъщност у нас неизвратени политици не останаха. Ислямски терористи също си имаме. Догановото ДПС вече има богат терористичен опит и много избити българи зад гърба си. Сметка никой не му търси и дори не се кани да му потърси. В същото време правителството на Бойко усилва натиска срещу бедните българи, които са над 90% от българското население в България. Обезсилва ги. Предварително обрича всеки опит за съпротива на неуспех. За какво се готви Бойко? Какво иска да направи?

Вече ви казах. Дори някои по-мекосърдечни около него се разприказваха. Дори някои от верните му палячовци не можаха да понесат мисълта за предстоящото избиване на хиляди невинни българи. Бойко обаче е упорит. И ще направи каквото му е поръчано. Той, Бойко няма да се спре и пред убийствавата на деца. Също като ислямистите в Беслан, въоръжени от Мосад и подпомогнати от ЦРУ.



Какво още знам? Каквото знам, щом съм преценил, че сега не бива да го казвам, значи няма да го кажа. Обаче знам. И ще се уверите, че говоря истината. Първия път ще се уверите, когато всички млъкнат като наакани и никой от кандидат-главорезите не се наеме да ме опровергае. А втори път дано не ви се налага да се уверявате. За тази цел бягайте. Бягайте колкото си може по-надалеч от тая обречена страна. Тук се готви проливането на кръв. На много кръв. Тук се подготвят масови убийства. Вие не можете нищо да направите, не можете да ги спрете. Можете само да се махнете и с това да спасите своя живот и живота на своите близки.

Имам още няколко дни на разположение, през които може и да кажа нещо допълнително. Но може и да не кажа. Според зависи. Вярвам, че най-важното вече го казах. Онези, които се намират в чужбина, в никакъв случай да не се връщат. А който може, да емигрира час по-бързо. Защото и аз не знам кога точно ще почне клането. А че ще почне, поне в това нямам никакво съмнение. Защото не предполагам, а знам. Е, тръгвате ли или ще чакате главорезите на милиционера Бойко и терористите на масовия убиец Доган? Моята задача бе да ви предупредя. Предупредих ви. Оттук нататък изборът е ваш.

***

http://eltimir.blog.bg



И все пак, може би усилията ми не са съвсем без лрезултат. От сутринта насам само в блога ми същия материал е бил прегледан от 630 души. Искам да отбележа, че ако един и същ посетител влезе десет пъти в темата, отбелязва се само едно посещение. Та щом толкова хора са прочели, дано пък нещо се промени.
http://eltimir.ucoz.ru/news/kakvo_podgotvja_bojko/2010-03-16-921

демонокрация, България, убийци, престъпници, убийства, ГЕРБ, българи, главорези, жидове, изроди, политика, геноцид, Бойко Борисов

Previous post Next post
Up