Полицейска химия - 2

Mar 12, 2010 18:37

Текстът, който публикувам най-долу се появи първо във форума на Атака около 22-23 часа на 10 март 2010 г. (Да отворя една скоба, че много подобна тема се беше появила и преди няколко месеца тук: http://www.vestnikataka.com/forum/index.php?topic=19740.msg419386, ако линка не работи, има го в моя блог: http://sevarbg.blogspot.com/2009/08/blog-post_27.html) Веднага си запазих темата от форума на компютъра. Днес забелязах, че темата е изчезнала от форума на Атака - нищо изненадващо. Гуугъл обаче я е индексирал, но не я е запазил в кешовете си (по-долу има скрийншот). Във форума на Атака се опитаха да трият и темите за ГМО, заради гузната си съвест може би. Изненадващото в случая е, че файлът с темата изчезна и от моя компютър. Снощи (около 1:00 часа, 12-ти март) запазих файла, на сутринта файла вече го е хванала липсата. Доказателството, че файлът е изтрит от някого е, че Windows го е индексирал, но самия файл липсва.

Ето картинката от търсенето в Windows:




Виждат се два шорткъта, а третото е въпросния файл. Шорткътите са автоматично създадени от Windows, не са мои. Когато щракам на шорткъта или на файла излиза следното:





Опитах да потърся темата в кеша на Google, но той само го е индексирал, без да го кешира.



Ето и профила на потребителят, който публикува текста:



Опитвайки се да извлека съдържанието на тайнствено изчезналия файл, потърсих първо в Кошчето - там, разбира се, го нямаше. После пробвах да го възстановя с 3 програми за възстановяване на изтрити файлове, но няма и следа от него. Тия, които са пипали, добре си знаят работата.http://sevarbg.blogspot.com/2010/03/blog-post_12.html

Потвърждавам всичко, което пише това момче и за съжаление има още много други неща, когато те нацелят и на това му викат майнд контрол по ингилезки и ментал контрол по французки. Полицаите по света, които са една огромна орда, които извършват фактически тази биологична война на тихия фронт са специално обучени и под пълна  протекция. Оплакванията на жертвите никога не стигат до съда и всичко се покрива без следа. Никоя организация в света няма да даде ход на такива молби, дори и да имаш неоспорими доказателства. Аз подадох молба до Европейския съд, те дори не ме регистрираха в официалните документи и накрая ми отговориха, че нищо не може да се направи и прочее. Полицаите обуцени за тази цел имат даже специално име, за съжаление го забравих, а материала в който подробно се описваше тяхната дейност беше изтрит на  бърза ръка, буквално след минути. Третирането на хората по цял свят с химически вещества от най-нов клас излезли от топ-секретните лаборатории и всякакъв тип дроги от естествен или добити по химически начин е  много стара история, но в последните години набира страхотна сила. И преди 40 години по  моите наблюдения и проучвания слагаха разни отрови в кафенцето ти или в питието, но се вършеше вповечето случцаи от "добри  приятели или приятелки" - доносници на ченгетата, но сега вече  пуснаха специално обучените кучета, ох пардон, ченгета, защото обикновен човек няма лесно  да се навие да влвиза по домовете, иска се обучение явно за тази дейност, макар че те не влизат никога с взлом, но няма охранявана врата, която да не могат да отворят.
Най-голямият проблем е, че веднъж почнат ли те, няма спиране, докрай те гонят без никога да спират, никога !!!
Една от целите на тази биологична война е не само крайната цел да умреш, но междувременно напълно да  ти съсипят психиката и да те превърнат в  послушно мекотело, осомбено когато се касае, за човек който трябва да взима важни решения, например като политиците и прочее. Превръщат ги просто в истински послушни пионки и само изключително силни духом хора могат да устоят на подобна енвазия, особено ако знаят, че ги третират по изкуствен начин.
ТАЗИ РАБОТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНА ЗАЩОТО  ТЯ  Е  МОЩНО ОРЪЖИЕ, НА  ТЕЗИ КОИТО ПРОВЕЖДАТ ГЕНОСИДА НАД БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ.

Според мен, единствения начин за спасение е, да се пише навсякъде и да се вдигне голяма шумотевица между хората, защото  официалните институции никога няма да го направят, това е забрана  тотална, истинско ТАБУ. Всички умират от шубе, само като споменеш тази тема, така на приказка, камо ли да направят нещо.
Хората трябва да осъзнаят факта, че днес вече всички ги третират с химия двустранно - по  домовете и всичко което купуват в магазините е отровено, но в по-малка степен.
Политиците и всички които работят с тях слугинари, също и най-вече  ги  третират, за да ги направят мекотели, а когато се наложи  и да  ги  елиминират.
Никой не трябва да си мисли, че е на сушина, това става поголовна практика и да не говорим, че много хора не  подозират тяхната дейност, просто защото те го правят в по-малки дози, за да не  ги надушат. За съжаление ИМА и такива които, ги  атакуват направо  открито и много масирано. Тези ченгета няма какво да рискуват, имат тоталната поддръжка от държавата и външните разузнавателни служби, всички се страхуват от тях, дори колегите им, защото  ако много почнеш да се възмущаваш ще получиш  инфаркт на бърза ръка или нещо друго, няма значение в последна сметка как ще те елеминират.
По този въпрос никой да не си прави никакви илюзии и единствения начин за спиране на тази смертелна биологична война, е масирано народно брожение, иначе ще ни избият, независимо къде се намираме, един през един, после - един по един, та до един.

НЯМА АЛА-БАЛА В ТЯХНАТА ЦЕНТРАЛА !!!
А сега се сещам.
Интересното е, че аз също лепях хартия, за да разбирам кога влизат, но после минах на една женска система с вървички, които трябва да скъсат за да влезат, но  това не ги спира винаги, за съжаление.
В САЩ имаше един форум само за майнд-контрол жертви и всички си разказваха перипетиите, но за съжаление до сега няма осъдени, освен няколко еденични случаи в света, явно от хора, които са имали верни адвокати и достатъчно подкрепени и хитри да си намерят доказателства за пред съда. Има и закони за подобно вмешателство, но за момента неизползваеми, никой не смее да бара тази смертелна афера, защото знае, че и него ще го ликвидират.
В последните години започнаха да пускат дрехи в чиито тъкани има капсулки, които не изчезват при прането и уж предпазват от изпотяване и разни други простотии, така че не е проблем да ти третират дрехите с назни микрокапсули с  отрова. Същото е ис разни кремове, пълни с капсулки, уж с витамини, които се разтапят когато вече са върху кожата и  ох леле мале, сърби та се не трае.
Това е положението. Единственото спасение  срещу масираната биологична война, която се провежда във всички страни по света е масирано информиране от страна  на  жертвите навсякъде във виртуалното пространство. Докато хората се страхуват да говорят те не само ще продължават, но ще засилват действията си и ще разширяват кръга.
http://enkade.blogspot.com/p/blog-page.html

демонокрация, България, зомбита, убийци, ДАНС, тайни служби, престъпници, МВР, химия, българи, полиция, изроди, жидове, политика, геноцид

Previous post Next post
Up