Интересен торент от Република Мангалия

Feb 17, 2010 21:10




Когато няма събития - няма. Ама като почнат, спиране няма. Насочиха ме към интересен клип:

http://nanoset.net/torrent/21/21/141491/svatba%20ful%20wmv

Този клип е бил поставян на много места из Мрежата и отвсякъде е бил трит. Не знам доколко ще се задържи и тук. Ама ние ще си го дръпнем и ще си го имаме. Вземе ли се под внимание съдържащата се в него информация, много ботевградски велможи трябва да заминат на кратко приятелско посещение в Софийския Централен Затвор. При своя Дон Цици. Впрочем той също е един от героите на клипа. Отделно пък ще се занимаем с още един бандит, кметчето на Монтана, дърт комуняга. Ще видите документи, заради които властите в Монтана убиват осмелилите се да протестират. А МВР в бандитостана, носещ по навик името Булгейрия не съществува. Мутрата Цветанов не се трогва от убийствата на бедни хора, той брани само богатите. Значи ще се наложи да се справяме сами.

Сега нямам време, рожден ден е на дъщеря ми. Внучето също е тук, та станах разноглед, като сватбата на Фигаро съм. Ама новините почват да валят като водопад. Леден за едни и горещ за други. А ние ще сме като туристите на Ниагарския водопад. Ще се наслаждаваме на красивата гледка.

Приятели, ще ви бъда искрено задължен, ако разпространите този торент или клипа, съдържащ се в него навсякъде, където се сетите. Искам голяма суматоха в Ботевград.
http://eltimir.ucoz.ru/news/interesen_torent/2010-02-17-825

Република Мангалия, демонокрация, България, видео, престъпници, българи, цигани, изроди

Previous post Next post
Up