Прeстъпната власт в бившата държава България заплашва с убийство двегодишно дете!!!

Feb 03, 2010 11:53








Поредното доказателство, че бившата държава България се управлява от престъпни изроди и убийци.

Павлин Димитров, зам. министър на МВР, е заплашил с убийство двегодишното внуче на дисидента Ангел Грънчаров - Елтимир, който обвинява милиЦИОНера в наркотрафик, сътрудничество с турската неофашистка организация "Сивите вълци" и опит за убийство на семейството на Грънчаров на 14 юни 2006 година.

Плямпалото Бойко Борисов, премиер на марионетното правителство на бившата държава България, има пълно доверие на един терорист и криминален тип като помака Павлин Димитров.

Трябва ли да вЕрваме на Бойко Борисов, популярен в България като Боко Тиквата и Бойко Джамията?

1.50 - часът на пингвините
Радвате се, че са подпалили СКАТ, а не вас? Вярвате, че опасността ви е подминала? Грешите. Докато пингвините не получат възмездие за злите си дела, терористичните действия ще продължат. Вчера бях аз, днес е СКАТ, утре ще дойде и вашият ред. Защото пингвините само това умеят.

На 26 март 1992 година пламна къщата ми в с. Гурково, Ботевградска община. Когато разчиствахме развалините, намерих обгорелия си ръчен часовник. Беше спрял в 1.50 часа. Въпреки многобройните ми жалби и настоявания пред различни инстанции, следствие не бе проведено. За награда издигнаха следователя, направил заключението, че се отнася до нещастен случай, неумишлено подпалване от само себе си. Направиха го районен прокурор.

На 14 юни 2006 година подпалиха входната врата на жилището ми в Ботевград. Отново по същото време. И отново следствие нямаше. По заповед на Павлин Димитров, бивш началник на ДС - Ботевград.

На 2 февруари 2010 година хвърлили бутилка с любимия на ДС коктейл „Молотов” срещу офис на Телевизия СКАТ. Часът бил 1.50, часът на пингвините.

Учудваме ли се? Възмущаваме ли се? Според мен няма място нито за възмущение, нито за учудване. Павлин Димитров вече е зам. министър на МВР. Пингвините са на поста. Значи в техния час такива случки ще се случват и в бъдеще. В държавата на пингвините това е нормална практика. В държава, управлявана от престъпни животни, животинските, нечовешките престъпления са всекидневие и ще зачестяват. Ако има нещо ненормално, това сме ние, защото търпим.
http://eltimir.ucoz.ru/news/150_chast_na_pingvinite/2010-02-02-810

Предупрежение
Предупреждавам Павлин Димитров, зам. министър на МВР. Бивш шеф на ДС - Ботевград. Ако с някого от семейството ми се случи нещо, отмъщението ще е страшно. Жертвите ще са хиляди Пиша го не заради тоя изрод. Пиша го заради други държави, които ще се питат защо в така наречената България се е стигнало дотам. Пак повтарям: съзнавам какво твръдя - жертвите ще са хиляди, ако Павлин се осмели да посегне на моето семейство, както се е заканил.

Павлине, гнидо мръсна, случи ли се нещо с моето внученце, цялата ти фамилия гадна заминава директно за Ада!!! Бах ти мамата мръснишка, терорист мръсен! Ясен ли съм? И ти имаш деца, подлецо!

Павлине, знаем се с теб отдавна. Не посягай на децата ми, мръснико. Иначе и твоите деца ще са на моя прицел, а поне ти, мърснико знаш какво значи това, мръснико. Само на деца не се заканвай, гад мръсна това няма да ги простя!
http://eltimir.ucoz.ru/news/preduprezhenie/2010-02-02-811

Република Мангалия, РъБъ, Елтимир, помаци, ДС, България, демонокрация, терористи, убийци, деца, престъпници, МВР, българи, изроди, заплаха, Павлин Димитров

Previous post Next post
Up