Път към Пропастта

Jun 29, 2013 14:20




Те тръгват, изпълнени със справедливо негодувание. Те тръгват с решимост да се преборят със Злото. Но не виждат къде е това Зло и кое е. затова техният път ще свърши в Пропастта. Бях длъжен да предупредя, в това се състои моята Мисия и го правя. А дали някой ще се вслуша, вече си е негова работа. Негов избор.
Някои почнаха да го забелязват. Справедливият в началото бунт срещу Системата и срещу българоубийствената политика на Боклук Бойко се изроди в контролиран протест. В http://news..bg прочетох нещо добро. Макар и недотам добро. Някои българи почват интуитивно да усещат, че нещо не е наред. Но не виждат какво не е наред, а няма и кой да им каже. Колкото и нескромно да звучи, аз ще се опитам да им кажа.
Вие, братя и сестри мои не виждате кой овладя бунта и го насочи в удобна за него посока. Виждате такива временни, взаимно заменяеми фигурки като Бойко Боклука, като Орешарски, като Сер Гей и подобните им, а не виждате ръката на Режисьора, дирижиращ целия тоя спектакъл. Това е ръката на Джордж Сорос, мръсният гаден евреин българоубиец. Той на свой ред е ръководен от клана Рокфелер. А пък Рокфелерите са ръководени от една друга, още по-зла Сила, която цели унищожението на целия човешки род.
На второ място вие не задавате правилните въпроси. Оценявам вашата честност и искреност. Оценявам вашето търсене на Истината. Но, моля ви! Степенувайте въпросите по важност. А най-важният въпрос е геноцидът, който се извършва над нас, българите. Въпросите за циганизацията, за отравянето на народа ни, за отравянето на земята и въздуха ни, тях повдигнете. Поискайте ясни и конкретни отговори от политиците, тези свине, поставили се да еврейско подчинение. Чуйте отговорите им, ако въобще има такива и ттогава преценете. А иначе ви подкрепям.
http://eltimir.ovo.bg/news/pt_km_propastta/2013-06-29-265

демонокрация, България, съпротива, измама, протест, оранжева революция, геноцид, Сорос

Previous post Next post
Up