Настръхнах!

Mar 23, 2013 02:08




Знаех, че древната Вяра на българите няма земен произход. Знаех, че други са идвали тук и са ни учили. И все пак да видиш знака на Тангра върху минерал, образуван преди неизвестно колко години вече ми дойде много. Снимката обаче си е съвсем автентична, заснет е реално съществуващ предмет. Взех я от този сайт:

http://geo.web.ru/druza/33_fo_146.htm
там можете да намерите хиляди снимки на най-различни минерали и полезни изкопаеми. Снимки от природонаучни музеи и снимки на учени. Но вгледате ли се внимателно, ще забележите странни неща. Върху немалка част от минералите личи разумна намеса, а пък някои от тях не са никакви минерали, а са си чиста проба артефакти. Поне у мен остана такова впечатление. Как ви се струва например този минерал:


Нещо прекалено животински вид има. Прекалено натуралистично е изображението, за да бъде само игра на природата. Или пък това:



Както и да го погледнем, си е произведение на изкуството. И все ми се струва, че без да е пипнала нечия ръка, управлявана от мислещ мозък, тази красота е нямало как да се получи. Наистина настръхнах. И от една друга снимка:



Не знам що за минерал е тоя Виллемит, ама на мен повече ми прилича на географски глобус. Само че както и да го погледна, това едва ли е Земята. Едва ли е и Марс. Признавам си честно, не знам какво е това. Но пускам снимката с надежда, че на някой от вас нещо може да му хрумне.
А иначе продължавам да свалям снимки на минерали. Най-вече на такива минерали, които не са никакви минерали.

Сега ще ме попитате какво целя с всичките тези последни публикации. Целя да ви покажа, че не сме сами. Никога не сме били сами, не сме били и сега. Целя да ви убедя, че щем-нещем, трябва да се съобразяваме с тях, с Другите. Че сме длъжни да спазваме Небесните закони. В противен случай самата планета ще се разбунтува, и тогава те, Другите ще помогнат за прогонването ни от нашата къщичка, превърната от нас в биологичен и морален боклучарник. И после да си потърсят нови съседи. На мен това не ми харесва.
На вас харесва ли ви?

Ние не сме създатели на цялото това Знание, а само носители на една щафета, започната преди милиони години. Щафета, започната не тук и не от нас. Та малко скромност няма да ни навреди.

Копие от унищожения сайт на Елтимир
http://erigkan.ucoz.ru/

Тангра, Елтимир, Тенгрианство, загадка, Тенгри

Previous post Next post
Up