Leave a comment

yes1111 October 15 2012, 10:25:51 UTC
Вибачте, не зовсім зрозумів: а що зі "свободівцем" не так? У нас, наприклад (не там, де живу, але де голосуватиму), у 215-му, балотується Андрій Іллєнко (ВО "Свобода"). Так от, ані в мене, ані в родичів і знайомих немає жодних сумнівів: голосуватимемо за ОО по партійному списку, і за Іллєнка - по мажоритарці. Хоча, як варіант, не виключаю і голосування за "Свободу" - щоб забезпечити їм проходження до ВР. Звичайно, в минулому в мене до "Свободи" було чимало претензій, але зараз вони роблять, як на мене, дуже правильні речі. Звісно ж, чехарда зі зміною кандидатів напередодні голосування настрою і впевненості не додає. Але ж не настільки, щоб геть втратити будь-яку орієнтацію і мотивацію, і злитися до "противсіхівської" помийки!

А агітую я так, як розумію: мені, в принципі, по цимбалах, хто саме і під якими прапорами винесе зека з Межигір'я і з Банкової. Хоч "Батьківщина", хоч "Свобода", хоч інфаркт або снайпер. Аби тільки швидше, вперед ногами і назавжди.

Reply

iskra75 October 15 2012, 10:39:42 UTC
по партійних списках питань нема: ОО.
а от з мажоритаркою...
останній Ваш абзац - то найголовніший арґумент за свободівця, але він і єдиний. бо мені, махровому націоналістові, "Свобода" огидна, а моїм рідним - і поготів.
от чому таки вагаюся.

Reply

"Свобода" огидна... yes1111 October 15 2012, 10:42:35 UTC
Що - огидніша, ніж зек?
Ну, тоді нічим зарадити не можу. Матимете й далі, те, що маєте. Або ж, вірніше, матимуть вас. Вибачте за різкість.

Reply

Re: "Свобода" огидна... iskra75 October 15 2012, 10:46:15 UTC
трохи менше. от тому і вагаюся

Reply

тому і вагаюся yes1111 October 15 2012, 10:55:32 UTC
"Свободи" у новій ВР буде небагато - дай Боже, щоб здолали 5%. І погоду там робитимуть переважно не вони. Та при всій їхній специфічності у певних питаннях, в імовірність їхнього "тушкування" я не дуже вірю. Принаймні, відчутно менше, ніж у того ж "Удару". А критеріїв опозиційності наразі існує лише 2:

1. Чи голосуватиме фракція за імпічмент Януковичу?
2. Чи голосуватиме фракція за конфіскацію Межигір'я на користь держави?

Чітку і недвозначну ствердну відповідь на обидва запитання на сьогодні дали лише ОО и "Свобода". А решта запитань на сьогодні насправді є хоча й важливими, але глибоко вторинними. Тобто - до розв'язання перших двох розглядати решту взагалі не має сенсу.

P.S. - Никогда, - принялся вдруг чревовещать Ипполит Матвеевич, - никогда Воробьянинов не протягивал руки. - Так протянете ноги, старый дуралей! - закричал Остап. (c)

Reply

Re: тому і вагаюся iskra75 October 15 2012, 11:26:10 UTC
ну, шо вони не тушкуватимуться - це ґарантовано.
мене нітять саме оті специфічні питання.
але в цілому згоден.
аґітуватиму за свободівця :)

Reply


Leave a comment

Up