Прибрати сміття з Майдану

Apr 06, 2014 11:05

Ну нічого не можуть зробити по-людськи! ПС чи не ПС, чи хто там стирчить на Майдані?
Якого ляда було писати, шо от нарешті будемо прибирати барикади, бо, мовляв, вони уже виконали свою функцію і більше непотрібні? Ви між собою спершу домовитися не можете?
Вчора прийшло з півсотні киян на прибирання. Цілу годину з боку орґанізаторів ніяких рухів, ніхто нічого не знає. Врешті розродилися. Під'їхало три самоскиди. Нас, волонтерів, підвели до завалу біля стели, сказали "прибираємо лиш сміття, барикади не розбираємо", дали інтерв'ю двом десяткам журналістів і... розчинилися.
Далі картина Прості кияни - літні дядьки, офісний планктон, дівчатка на шпильках, бабусі - збирають сміття у мішки, тягають його на машини. А довкола по Майдану рівним шаром відпочивають "професійні революцьонери": молодики у новеньких одностроях вальяжно шпацірують туди-сюди, клоуни у брониках і навіть балаклавах з оселедцями на голові і дівчатками-бойкоцицьками марширують строєм (!) з місця на місце, там фотоґрафуються і строєм же міняють дислокацію. Час од часу якесь упороте цабе, черговий сотник забидляцької сотні з матами накидається на працюючих: це не чіпай, оце, блять, давай розгружай назад, ти хто нахуй такий мені тут вказувати, я тут, сука, за вас кров проливаю і т.п.
Коротше, революція триває!
Паноптикум.

революція, феєрія, Київ, відео, я

Previous post Next post
Up