Мольфари, голуби, вінки, усілякі знамення - і я туди ж.

Mar 27, 2014 09:58

Вчора вирішив згадати захоплення юності і подивитися астрологічні карти для України останніх місяців. Важкувато було згадувати, бо вже геть усе позабував, мізки аж скрипіли ( Read more... )

думи мої думи мої, Україна, тести, війна, картинки, я

Leave a comment

baleron March 27 2014, 11:10:58 UTC
основне - це, імхо, дирекції ( сонячної дуги). вони задають події найбільшого, так би мовити, калібру.

аби дирекція реалізувалася - мусить бути також відповідний соляр.

транзити вказують на дрібніші події.

дирекції у нас були в кінці 2013-го.

зараз усі різкі повороти повністю синхронізовані с транзитами. відразу кілька транзитів випадає на першу декаду травня, до того тільки квадрат марсу до осі асцендент-десцендент в районі 15 квітня.

соляр і дирекції на 2014-й рік набагато спокійніші ( соляр 2013-й - просто катастрофічний, гіршого не вигадаєш), а в 2015-му знову може початися двіжуха.

дуже цікаво співствавити це все з прогнозом для росії. для неї працює, імхо, карта більшовистської революції. і по цій карті вже не через місяці а через тижні і дні почнуться дуже значимі події. "смута", одним словом.

Reply

iskra75 March 27 2014, 11:36:48 UTC
я з дирекціями вже й не пам'ятаю, коли востаннє працював. геть уже й забув. будь-як для запуску тої ж дирекції потрібен певний транзит, ну а аналіз транзитів мене вчора вразив: забагато співпадінь. а дирекція - надто вже загальний гороскоп для доби, коли все міняється щодня по десять разів.
солярам, нажаль, не дуже довіряю. скільки свого часу не намагався співставити соляри з реальними результатами року - ніколи не відповідало, якшо, звісно, фактаж за вуха не притягувати.
натал для Росії я свого часу намагався вичислити, але такого, шоб задовольнив, не знайшов. а от 24 серпня 91 для нас - абсолютно робочий натал.
спробуйте співставити і для Росії - цікаво, шо вгледите ;)

Reply

baleron March 27 2014, 11:47:20 UTC
дирекції - це основне, ні одна важлива подія без дирекції відбутися не може.

помаранчева революція сталася на двох синхронних дирекціях, взагалі без транзитів.

карта більшовистсьскої революції?

http://baleron.livejournal.com/13083.html

я вважаю що вона працює поскільки в ній дуже добре відображено розстріл "білого дому" в жовні 1993-го.

альтернативна карта - спуск серпасто-молоткастого і підняття теперішнього російського триколору над кремлем в кінці 1991-го.

Reply

iskra75 March 27 2014, 12:02:15 UTC
добре, я просто не можу сперечатися через многолітню перерву у заняттях астрологією - забув майже все. спробую, з Вашою поміччю, шось відновити.
по Росії - цілком можливо. я зараз не візьмуся одректифікувати чи навіть перевірити як слід карту.
мунданною астрологією практично не займався, тож хотів би вислухати Вашу точку зору на наведений транзит в останній декаді квітня і шо чекає на Україну в цій ситуації. дякую.

Reply

baleron March 27 2014, 12:45:57 UTC
думаю що путін таки полізе в україну але його відразу усунуть в результаті двірцевого перевороту.

я вже бачив з десяток прогнозів що бігати йому максимум до початку травня, причому зроблені ці прогнози всіма можливими способами, від мунданної астрології (як в мене) і транзитів по картах крабе, шмєлє і ко. і до хорарів та карт таро.

Reply

iskra75 March 27 2014, 13:04:50 UTC
ну, коли виживемо - подивимось, вже недовго :)

Reply


Leave a comment

Up