Коли слів літературних вже немає...

Jan 22, 2010 13:42

Я люблю Україну. Чесно, дуже люблю. Але, триндець, іноді у мене слів не вистачає, щоб прокоментувати те, що тут відбувається.
От у НТКУ немає грошей на трансляцію Олімпійських ігор у Ванкувері. Нормально? Цілодобово показувати Президента та Прем'єра, яких вже ніхто бачити не може, НТКУ може... І все... При чому частенько вони для того переривають єдине, що дає НТКУ рейтинг - спорт. В якій ще країні це можливо, я не знаю.
І жахливість цієї ситуації навіть не в тому, що є така ймовірність. Впевнена, гроші знайдуть. Але ж я знаю, ЯК це будуть показувати. Якщо прогулятися моїм жж, то можна знайти чимало "незлих-тихих" слів щодо Першого національного та спортивних трансляцій. Найбільше, мене вони дратували під час показу Олімпійських ігор в Пекіні. Нафіг купувати права, якщо ти показувати? Наш у стрільбі з луку у фіналі, тобто в будь-якому випадку буде медаль, просто ще не відомо золота чи срібла. А вони щоденник показують. І за 30 хвилин, як наш здобув золото показують повтор того, як це сталось. Логіка де??? Якщо вони збираються таким чином показувати Ванкувер, то нафіг гроші витрачати? Реально, нафіг?
Я знаю, є безліч інших можливостей: інші канали, інтернет... Але не забуваємо, що це Україна і тут у багатьох Перший національний таки єдина можливість побачити Олімпійські ігри. І ось так Перший й тримає в заручниках українців. З року в рік. І світла в кінці тунелю я не бачу. А міг би бути справді ПЕРШИМ каналом країни. Але, схоже, йому самому це нафіг не треба, бо для того, тре працювати... Бо я не знаю чим там займаються, але результати я бачу і не треба вам казати як я їх оцінюю.

Наболіло...

спорт, Олімпійські ігри, ТБ

Previous post Next post
Up