Новорічно-Різдвяні книги Час Майстрів та Грані-Т

Dec 07, 2014 15:05

Видавництво "Час майстрів"

1. Валерій Роньшин "З Новим роком, Діду Морозе!"



[Ще 6]Подаруйте юним читачам книгу нетрадиційних новорічних казкових історій про дуже незвичайних Дідів Морозів. Адже їх насправді дуже багато на світі, і зустріти їх можна де завгодно! І які лишень історії з ними не трапляються - іноді їм навіть поспівчувати можна! Отже, хочете повеселитися - ласкаво просимо. Хочете читати разом з батьками цікаві книги - Вам сюди ж. А якщо Ви самі батьки і хочете навчити дітей бачити прихований зміст і науку в прочитаних текстах, то звернулися теж за адресою. Химерної доброї фантастики в цій книзі хоч греблю гати (аж 5 подарунків!).
Ця книга - творчий тандем відомого російського письменника-фантаста Валерія Роньшина та неперевершеного майстра комічної анімації - українського художника Радни Сахалтуєва.

2. Масло О. С. "Різдво у хрещеної"



Це продовження книги "Новий рік у хрещеної"

3. Ю. Никитинський "Діди Морози цілий рік"



Цікаві казки та історії, що трапляються на Новий рік.
Скільки на світі Дідів Морозів? Один чи багато? І чим зайнятий Дід Мороз цілий рік.

4. Гузєєва Н. "Божевільний Новий рік"



Головна героїня цієї історії - звичайна дівчинка Лєночка, яка вирішила спасти зустріч Нового року і зробила свято для усього під'їзду.

5. В. Кириченко "Різдво. Книга, в якій сховалася душа"



Іноді здається, що тебе ніхто не любить, що весь світ відвернувся від тебе, що ти самотній і занедбаний…
Але це не так! Придивися уважніше, згадай добрі справи і вчинки близьких людей та приготуйся до дива!

6. Гузєєва Н. "Капітошка і найсправжнісінький Новий рік"



Вовченя, яке готувалося стати справжнім вовком, страшним і злим, подружилося із чарівною дощовою крапелькою Капітошкою. З таким другом можна завжди залишатися собою - добрим, веселим і кумедним вовченям, а не лютим хижаком.

7. Хрестоматія нового року



У книзі зібрано колядки, щедрівки, посівалки, віршики та цікаві історії, які допоможуть перетворити зимові канікули на справжнє свято.
Для дітей від 6 років


Видавництво "Грані-Т"

Вздульська Валентина "Вертихвіст"



[Про що]Межа між радістю й сумом, сміливістю й боягузтвом, добром і злом - дуже тонка. Лис-чарівник Вертихвіст відчув це на власній шкурі, а третьокласники Оксі, Бо та Владик побачили на власні очі.

Саме тому різдвяна пора стала для пухнастої беззахисної ялинки вирішальною, а для суворої вчительки Віри Григорівни - справжнім перевтіленням. Усі дива в новій еко-казці Валентини Вздульської почалися з Вертихвостових капостей і бажання повернути деревцю життя, завершилися відчайдушним спуском з гори на санчатах, а між тим мешканці невеликого містечка спізнали чимало чудес, пригод і перевтілень.

Будь щасливою і не хворій, люба ялинко! А ти, Вертихвосте, зрозумів уже, що означає віддати частинку власного життя, - тож тепер розкажи про це всім!


книги українською мовою, Вид. Грані-Т, детские книги, Вид. Час майстрів

Previous post Next post
Up