Новорічно-різдвяні книги КМ

Dec 06, 2014 15:21

Новорічно-різдвяні книги Країна Мрій

1. Різдвяні казки



Зимові свята - улюблена пора не лише дітлахів, а й дорослих, адже кожному дорослому хочеться вірити, що невдовзі всі проблеми зникнуть за помахом чарівної палички. Так і справді буде, якщо в це щиро вірити. Саме про це історії, розміщені в цій книжці.
Для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку.

2. Пригоди ведмедика Ларса. Казки з північного полюсу



еред холодної безмежної криги живе біле ведмежатко із палким серцем, і воно на все ладне, аби простягнути лапу допомоги другові. Чи ж варто дивуватися, що і Ларсу всі охоче допомагають, коли він потрапляє у халепу?
Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

3. Новорічні арт-ідеї



Янголи, віночки, печиво, олені - всі ці атрибути зимових свят можна виготовити з різноманітних матеріалів! Що для цього потрібно? Матеріали для виготовлення саморобок і натхнення.
Для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

4. Снігова королева



Навряд чи знайдеться людина, якій не відоме ім’я Ганса Крістіана Андерсена. Данський письменник найбільше уславився як казкар. Його творами, перекладеними більш ніж 150 мовами, захоплюються і діти, і дорослі.
Для дітей молодшого і середнього шкільного віку.

5. Найкращі різдвяні історії



До цієї збірки увійшли перекази творів відомих казкарів і письменників. Малий читач довідається, як сніговики готувалися до справжнього конкурсу краси, як Санта Клаус відпочиває після Різдва, а ельфи трудяться на іграшковій фабриці і ще багато-багато цікавого...
Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

6. Новорічна випічка



Імбирні будиночки, яблучні мафіни із прянощами, пиріжки з різноманітними начинками, брауні сповнять кухню приємними пахощами і змусять твоїх домашніх ковтати слинку. Чудовий подарунок до новорічних свят!
Для дітей середнього і старшого шкільного віку та їхніх батьків.

7. Новорічні історії



Чи знаєте ви, що Дід Мороз також іноді потребує допомоги? Що ельфи терпіти не можуть, коли хтось зрубує ялинку і ладні за ніч виростити неймовірної краси дерево, аби тільки люди не брали сокири до рук? Що печиво, яке виготовляють у Новорічній країні, одного разу пригоріло? Це чистісінька правда! А як не вірите, то переконайтеся в цьому - прочитайте новорічні історії.
Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

8. Срібні ковзани



Улюблена з дитинства повість Мері Мейп Додж про казкову Голландію - країну тюльпанів і гребель, де взимку всі катаються на ковзанах, а на Різдво трапляються дива. Цей твір перекладений багатьма мовами і відомий в усьому світі. Розповідаючи зворушливу історію з життя голландських школярів, письменниця запрошує у захопливу подорож країною, наводить цікаві відомості з географії та історії Голландії, описує звичаї жителів цього самобутнього краю.
Для дітей середнього шкільного віку.

книги українською мовою, Вид. Країна Мрій, детские книги

Previous post Next post
Up