Low Frequency

Mar 12, 2007 21:35

Summer Rain - You can never predict them. skirta agnei, balandžiuj, kati, tautviuj ir visiems kuriuos nuvyliau pastaruoju metu : ( sorry guys, i'll change for you bcs i want to change. <3

Chebra, netikit manim netikėkit, man px dėl to, bet klausykit, perskaitykit iki galo atda mane teiskit hokay?.

Šiandien padariau bene svarbiausią sprendimą savo gyvenime, iki šios savaitės bw užkietėjęs roamntikas ir pinigai bei ateitis man bw px, per šią savaitę aš tapau subrendęs, radau 1 naują-seną draugą kurio požiūris yra tiesiog kaip mano tik 3 metais pasendintas. jhvė, arba Jhvis, dėkoju jam už pagalbą.

Taigi išsiskyriau su mergina prieš ... 5 min? vnž dabar pilna visokių emocijų ir minčių jaigu rašau visokį shizą nepykit.

Tiesiog išsiskyriau dėl to kad dabar myliu 2 žmones savo "ex" ir savo naują meilę kurią matau kaip savo viso gyvenimo meilę dėl to, kad su nauja mergaite matau ateitį kai aš užimtas žmogus nebūsiu namie kai grįšiu gal pro langą išlips koks guy kuris apsirengęs santechniko uniforma, bet man bus px, nes žinosiu kad jai vienai nuobodu, o ji norės su manim vakare "pakalbėti" nes bus typoh "pasilgusi" manęs, na kaip jau turbūt supratot aš 99 proc ja pasitikiu, o ji pasitiki manimi, aš taip manau, nors ji man dar nei karto nesakė kad amne myli, aš jai irgi : ) ir manau kaip draugui man būtų šilta kažkur virš plaučiais kad apie amne parašo tokius malonisu dalykus, visas tas pasitikėjimas ir kitokia šizą..: D

vnž buvau debilas visą šią sav, NES nesugebėjau susitavrkyti ir "biznio" ir "esmaninio gyvenimo" dėl to atsirašau dar ir Exile kai brolio Lino kaip brolio, klasiokų, poros mokytojų ir dar pulko draugų.

Žmonės, Niaaaapyyykit (taip sako sesės draugė) aš visus jus šitlai apkabinu, kai kurias į žandą pabučiuoju ir sakau "atsiprašau" ir toliau būkit tokie luving personos kokios esat ik išiol, Dėkui dėl visų šiltų akimirkų ir šiltų jausmų kuriuos mes visi tarpusavyje skleidiam, manau tie jausmai kažką reiškia.

: )

dėkui kad išklausėt dienoraščių skaitytojai : D
geriau rašykit patsy o skaitykit vėliau, nes savo minčių išsakymas yra mano manymu didžiausias nuodėmių išpirkimas.

problemos. meilė. shyzo sexy whatever -

Previous post Next post
Up