Šiandien

Aug 28, 2006 16:55

Taigi parašysiu ką nors 'Trumpai'(kad jums neįkyrėčiau) apie šiandien. Taigi ryte atsikėliau ir dėl to brolis vos nenukrito iš dviaukštės lovos bežaisdamas playstationu. poto pradėjo rėkt kad aš atsikėliau, aš pradėjau iš jo juoktis, bet juokas neskambėjo juoku, nes buvau pusiau miego stadijoj.

Tiaig prie kompo prisėdęs perėjau pro visas dabar naudojamas svetaines, pasisklausiau muzikos, tada prisijungiau skype'ą. taigi pakalbėjom su agne, vesta ir balandžiu, apie ką tiksliai nebepamenu, galėčiau paskaityt chat history bet nesinori.

Taigi nutarėm eit gert, išėjom mes su agne, ir pasirodo nesutarėm, kur, aš tai kaip visada turėjau omeny šilo stotelę, pasirodo ir agnė ten buvo, kilo problemų su balandžiu, bet vesta per agnę jai perdavė sisitikimo vietą.

Taigi nuėjom nusipirkom alaus, cigarečių, ir patraukėm prie Neries. ten isikūrę ir isikalbėję išgerėm, parūkėm, tada atėjo kažkoks senelis (kitoj kranto pusei), mes visaip gasdinom agnę, ne sjai jis kažkodėl nepatiko, na bet poto jis nusvirduliavo į krūmus. taigi tada atėjo kažkokia nesveikai atrodanti moteriškė (man už nugaros, todėl nemačiau, agne su balandžiu sakė.) bet vėliau nuėjo.Poto sulaukėm daugiau kompanijos. Atėjo berniukas ir paklausė ar turim rūkyt (vėliau mums sakė kad rūko nuo penkerių ir jam tėvai leidžia)), sakėm kad baigiasi ar kažką tokio, nu jis nuėjo, mes vėl isikalbėjom, bet šit jis priėjo ištiesė man ar balandžiui (nebepamenu) ranką ir sako 'aš Antanas'. na mes pasisveikinom, jis prisėdo, agnė jam turėjo aukot savo mėtinias 'Barclay' ir t.t. nu jis toks biški paplaukęs buvo, susirado kažkokį žaisliuką iš mac donaldo atėjo ir sako 'aš turiu fotoparatą, bet nemok ujuo naudotis' ir tada atkišo jį patikrinti mums, mes su balandžiu jau seniai krizenom, agnė vienintelė išlik ošaltakraujė, ir pasakė kad ji mano kad tas fotoparatas žaislinis, aišku berniukas (kas be ko jam buvo 11) šiek tiek nusivylė, bet poto rado kažkokių išmestų žurnalų ir mums pradėjo pasakoti anekdotus. Dar jsi pasakojo apie jo tėva kuris važinėja BMV (lygtais) ir turi daug pinigų, bet poto užsiminė kad jo tėvas kai pjis pats sakė "Forsas, alkoholikas ir kartais Chronius".

Taigi po kelių valandų (mes (ir Antanas) kalbėjom (ko dar nepasakojau), pagrinde kaip numalšinti dūmų kvapą, jis siūlė pakramtyti žolės ir užsigerti vandeniu, bet mano mnanymu idėja apie šokoladą buvo geresnė (ir skanesnė)) jis ruošėsi susirinkti mūsų butelisu ir pasišalinti (jam sakėm duosim gražujį juodą BOSS maišelį) bet tada pasirodė Luna, su obuoliais ir alum (na dar praktišku žiebtuvėliu-alaus atidarytuvu.) ir keik pamenu jis pasiliko, dar nepaminėjau kad jis mus laikė studentais (agnei 17 balandžiui 17 man 14 ;D) tuom Luna labai stebėjosi.

Na man 18 reikėjo būt namuose, taigi prisikalbinau agnę palydėti mane iki stotelės, ebt nuotykiai čia dar nesibaigė, užlipę at to skardžio kuriuo nusileidę prie Neries buvom sutikom senutę su šuniu, kuris staigiai puolė loti. Senutė mus apkaltino kad mes prišiukšlinom ir pnš. Agne (jai tada buvo 22m) jai sakė kad ten ne mūsų šiukšlės ir pnš. bet senutė pasibaisėjo agnės rankoje cigarete, ir ėmė dar labiau ją kaltinti šiukšlinimu, dar plisu senutės šuo nenustojo loti, ji jį tildė maždaug taip: 'na nemėgsti cigarečiu, ir tų kurie rūko" ir panašei. Dar ji pasakė akd jai nesvarbu kad agnė "pilnametė" ir akd tėvai jai leidžia rūkyt (nors pagal agnės pasaką ji su jais nebegyveno), ji labai piktinosi kad agnė rūko. Dar ji paminėjo kad savo rūkančia dukrą už plaukų daužė į sieną ir jai iškrito cigaretė, nuo tada jinai neberūko.

Va kas nutko šiandien. Dammit nebelyja per šitą ilgą rašymą nebesuspėjau išeiti po lietum parūkyt, nu nvrmd ;D

sorry už grammatines klaidas, labai betingėjau taisyt
Previous post Next post
Up