Весняна виставка "Квіткоманія" (6 -24 квітня)

Apr 02, 2011 16:19

Художня студія deСтиль запрошує відсвяткувати разом прихід тепла та весни!
За вікном ще лиш де-не-де почала пробиватись молода трава, дерева не поспішають одягати ніжно зелені шати, а у нас весна вже почувається повноправною господинею - заквітчала ніжним весняним цвітом усі живописні полотна, вишукані вишиванки, батикові шалі, наділила весняним настроєм мешканців нашої галереї - тут і кокетливі панянки, і зайчики, і коти, і ведмеді. Та багато-багато квітів, справжні флористичні композиції, що не зів’януть і тішитимуть око протягом усього року. Авторка цих композицій на відкритті виставки проведе презентацію нового вітчизняного матеріалу для виготовлення квітів, продемонструє його властивості.

Справжнім святом для київських красунь буде колекція авторських шалей, виконаних у техніці батику, що стане окрасою найвишуканішого вбрання.

Ніхто не встояв перед чарами весни, тож і ми з радістю поділимось з Вами, шановні наші відвідувачі, бадьорим весняним настроєм, новими мистецькими ідеями, і просто приємним естетично наповненим відпочинком, гостинним чаюванням та домашнім печивом.

У виставці беруть участь художники:
Оксана Воропай
Тетяна Паращук
Жанна Олійник
Марина Бєлова
Інна Ткач
Стефанія Мак
Ірина Пільків



Відкриття 0 17:00, 6 квітня.
Виставка триватиме 2 тижні.

адреса:
вул.Тарасівська, 12 (вхід через арку №14, неподалік від метро Університет)
сайт: dolls.destyle.com.ua

батик, виставка, флористика, галерея

Previous post Next post
Up