Логічне пояснення: Сивкович діяв одночасно на замовлення російських спецслужб та за наказу згори.

Dec 14, 2013 19:12

Оригинал взят у nazavzhdy в Логічне пояснення: Сивкович діяв одночасно на замовлення російських спецслужб та за наказу згори.
Прес-служба президента України (сайт Президента) повідомляє:
Президент України Віктор Янукович відсторонив від посад заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України В.Сівковича та голову Київської міської державної адміністрації О.Попова за клопотаннями Генеральної прокуратури України у зв’язку з підозрою у причетності зазначених посадових осіб до порушення конституційних прав громадян, які 30 листопада 2013 року перебували на Майдані Незалежності в м. Києві.



Якщо розмірковувати логічно, то виникає запитання: а навіщо ВОНО Володимиру Сивковичу? Який особисто йому від цього зиск?
Захотів зробити приємне Президенту? Але так не роблять приємне. Витісняють, але не добивають, калічать та демонстративно не використовують жорстокість, щоб бачив увесь світ. Так чинять, скоріш за все, коли хочуть підставити, дискредитувати…
На простачка-дурника Сивкович явно не тягне.
Отже - навіщо?

Логічно, що хтось дав наказ згори. Є два-з-половиною логічних пояснення:
1. або йому дав хтось наказ згори,
2. або він виконував наказ і діяв безпосередньо на іноземну розвідку сусідньої держави, в обхід «людини згори».
3. Або варіант «людина згори» та варіант «діяльність на іноземну розвідку» - не суперечать один одному, а доповнюють. (схилюсь саме до цієї версії).

Що таке і хто таке «людина згори» для Сивковича?
Без сумніву - це Андрій Клюєв. І як політично-людському рівні, бо входить до т. з. «групи Клюєва», і на посадовому рівні. До сьогодні В. Сивкович був заступником секретаря РНБО Андрія Клюєва.
http://www.rnbo.gov.ua/content/sevkovech.html

Отже. Якщо згодом ще одним підозрюваним в розгоні Євромайдану в ніч 30 листопада 2013 року буде не стрілочник-виконавець, а Андрій Клюєв - тоді зрозуміло. Тоді Сивкович діяв з його відома та наказу.
Якщо серед трійки підозрюваних не буде Андрія Петровича Клюєва - значить, Сивкович діяв або самостійно (що неймовірно), або йому хтось дав установку з «третьої сторони». Тобто, діяв за наказу іноземного центру.
Якщо згадати його походження (КГБ) та інформацію з різних джерел про тісні зв’язки з російськими спецслужбами - все стає тим, про що було відомо задовго до цього. Гебуха.
Якщо на Клюєва на вкажуть як на замовника, то Сивкович повинен бути затриманим не лише за розгін мирного Євромайдану, але й у підозрі в шпіонажі на користь спецслужб РФ.

Хоча, ми прекрасно розуміємо, що Сивкович діяв спільно та за наказом саме А. Клюєва. Тому або в переліку підозрюваних повинен бути Клюєв, або Сивкович напряму діяв на іноземну спецслужбу. Інша справа, що якщо ще Клюєв дасть покази, що діяв або за наказом гаранта Конституції, або на третю «сторону»… А допоки саме Сивковича потрібно розглядати як справжнього шпіона…

Також варто пригадати, що саме ця парочка та група Клюєва загалом виступала за газові угоди Путіна-Тимошенко 2009 року, виступала та просувала кремлівський проект ПРиБЮТ, «ратифікувала» у Раді «харківські угоди», а також приймала участь у багатьох пропутінських акціях. Одна з найгучніших - «антикорупційній кампанія» інспірована Кремлем проти так званих «вишок Бойка».

Єдине, що прогавив - один цікавий факт.
Виявляється, Володимир Сивкович так само любить дзюдо, як і Сам Владімір Владіміровіч, з 04. 12. 2006 він є Президентом Федерації Дзюдо України.

P.S. З приводу подальшої долі Андрія Клюєва.
Дуже сумнівно, що його долучать до підозрюваних. По-перше, швидше за все, з президентом було узгоджено розігнати Євромайдан, щоправда, сумніваюсь, що саме таким чином. По-друге, саме на братів Клюєвих записано майже усе Межигір’я. По-третє, якщо приберуть Клюєва, то майбутнє Януковича більш ніж примарне - непевне та печальне. Саме Клюєв вміє проводити вибори, є одним з кращих політтехнологів України, вміє проводити спецоперації, має зв’язки з багатьма впливовими політиками та Кремлем тощо.
(«проводити вибори» по-клюєвськи - фальсифікувати, безсоромно використовувати адмінресурс, залякувати виборців, опозицію, ЗМІ тощо).

P.S.-2.
Якщо Сивковича не арештують, як Маркова, а лише під домашній арешт, то цілком можливо, що він опиниться там, де Сацюк, Бакай, Білоконь та чимало інших « цінних кадрів». Тому, звичайно, - лише повноцінний арешт та повноцінне розслідування. Логічне пояснення дій Сивковича: виконання наказу згори (Андрія Клюєва), або пряме замовлення спецслужб РФ.
Схиляюсь, до комбінованого варіанту - діяв на замовлення російських спецслужб та за наказу згори (Клюєва). Одночасно.



Але - хто це все розслідуватиме? Питання без відповіді...

Разведка, Преступления, Россия

Previous post Next post
Up