Быть или не быть? Идти или не идти?

Nov 01, 2013 16:05




Анатолій Гриценко

Для тих, хто дискутує, ходити мені чи не ходити до Савіка...

Надаю Вам довідку моєї присутності у студіях центральних телеканалів за 10 місяців 2013 року: студія Савіка Шустера - 7 разів (приблизно раз на 6 тижнів), усі інші канали (разом чи окремо) - 0 (нуль) разів. Відмовитися від участі у Савіка, звичайно, можна, дуже легко - тоді надалі буде абсолютний нуль. І цього року, і наступного... Спілкуватися з людьми у мережі - це класно і цікаво, я це роблю із задоволенням і чи не єдиний, хто з голів парламентських партій спілкується особисто, без прокладок прес-служб. Справді, у рейтингах Фейсбуку я стабільно перший-другий, але ж - голосує не тільки й не стільки Фейсбук, і про це свідчать абсолютно інші рейтинги - опитувань і власне голосувань на дільницях. Відмовитися від найбільшої серед усіх телеканалів аудиторії, за право звернутися до якої до того ж не треба платити ні копійки? Вибачте, але розумна й відповідальна людина такого не порадить. Це щось із категорії політтехнологічного мазохізму або свідомої чі несвідомої гри на користь Януковича. Звичайно, як і Ви, я би з більшим задоволенням провів вечір п'ятниці у родинному колі, з дружиною і дітьми, але - тоді ковзани треба вішати на цвях і не морочити собі та людям голову про альтернативу Януковичу. Нехай править вічно? У такі ігри, якщо хтось хоче - грайтеся без мене. Стерильно і цнотливо. Дякую тим, хто мене зрозумів.








  • Elmar Strategov ПР - молодцы, они сразу поняли, что шоу Савика очень выгодно превратить в шоу-убийцу рейтинга. Поэтому и приказали Олийныкам-Богохульским своим присутствием убивать рейтинг всех присутствующих политиков. Это им хорошо удается. Всем оппозиционерам это шоу убивает рейтинг с большой силой... Ни одному еще не получилось поднять свой рейтинг. Там "киллеры" сидят непревзойденные. Единственно, не могу понять добровольное желание оппозиционных политиков самим рубить свой рейтинг ввязываясь в этот срач...?








  • Анатолій Гриценко Щодо провокативності питань. Це в природі журналістів і журналістики. Бо коли собака вкусила людину, то нецікаво - цікаво, коли людина вкусила собаку. Не я, класик сказав) Тим не менше, якими б не були питання, є можливість дати відповідь, свою. І що важливо у Савіка - в прямому ефірі, без жодного редагування, цензурування.Показать перевод









    • Дмитрий Золотухин Ну, як скажете... Люди он створюють і нічого. Мова не йде про цілодобове віщання через кабельні мережі. Я жодного разу не подивився Шустіка по телевізору, бо в мене його просто немає. Однак більшість Ваших виступів бачив на ютубі.

      Мова не йде про "канал", мова йде про не такий огидний контент, де б не було ляшків-бондаренко-керман-фаріон...








  • Анатолій Гриценко "Люди он створюють і нічого" - пише далі пан Золотухін. Наведіть мені приклад: хто і на якому з центральних (саме центральних!) каналів "створив" останнім часом щось подібне? З прямим ефіром і дискусіями в студії? Та ще й з таким територіальним покриттям і такою долею загальної аудиторіі? Жодного прикладу Ви не наведете, бо їх - немає.









    • Андрей Кобрин Анатолій Гриценко

      а) всем не угодишь;

      б) "идеальные варианты" - только в библиях.

      А в жизни все мы (в том числе и те, кто находит "всегда" аргументы "против", чаще - совершенно ради спортивного интереса) взвешивают все "за" и "против", "плюсы" и "минусы".

      И ВСЕГДА принимают ВЗВЕШЕННОЕ (учитывающее и плюсы и минусы) решение.

      Так что не слушайте тех, кто "покупает билет и, назло кондуктору" ходит пешком".

      Есть неприятный осадок от шоу? Есть. ("-").

      Есть возможность донести свою точку зрения до БОЛЬШЕГО числа людей через "зомбоящик" - есть. ("+")

      Пока - ноль.

      А если Вы сумеете ещё и "хатку" Шустеру "поломать" (не пойти на поводу, разгадать сценарий и развенчать старания заказчиков шоу и т.п.) Сразу появляется не один а КУЧА плюсов.

      Арифметика!

      "Элементарно, Ватсон!"







      • Анатолій Гриценко Вирішили говорити мовою цифр - підтримую. Я не перевіряв, але Ви самі називаєте кількість глядачів мережевого каналу на рівні 16-35 тисяч. Для порівняння, у програми Савіка - їх близько 1,5 мільйонів. Це в першому прямому ефірі. А ще є повтор програми. А ще є пряма трансляція у мережі. А ще є той же Youtube, де викладаються фрагменти програми. Тож різниця - більш ніж на два порядки. І ще одне - я не заперечую, більше того, підтримую створення будь-яких інших нових каналів. Тут, у Фейсбук, напевно є небідні люди-підприємці - створюйте нові канали, запрошуйте, я до Вас прийду обов"язково.

Гриценко

Previous post Next post
Up