О чем умолчал Медведев?

Nov 12, 2022 18:01

На календаре еще только ноябрь, но секретарь Совбеза России Дмитрий Медведев, похоже, решил досрочно встретить Новый год. И написал  в своем Telegram-канале, что «В рутине трудной повседневности и под влиянием весьма непростых военных решений стали затираться исключительно важные для нашей страны и всех нас результаты этого года. Хочу напомнить их ( Read more... )

Украина, НАТО, Россия, Медведев, Запад

Leave a comment

sasha1975ua November 13 2022, 10:38:24 UTC
Медведев не придурок. Он президент россии.
и все что он пишет єто слова президента росиии.

04.11.2022
Медведев назвал новую цель России в войне: "Остановить верховного властелина Ада - Сатану, Лицифира или иблиса"

Заместитель председателя Совбеза России Дмитрий Медведев заявил, что Россия сейчас противостоит "части умирающего мира", проявляя "сакральную мощь".

"Нам не нужны чужие территории, у нас всего хватает. Но есть наша земля, которая для нас священна, на которой жили наши предки и на которой сегодня живут наши люди. И которую мы никому не отдадим. Мы защищаем наших людей. Мы воюем за всех своих, за свою землю, за тысячелетнюю историю", - сказал он.

Также, по словам Медведева, "пробуждения России" ждали другие страны, "насилованные повелителями тьмы, рабовладельцами и угнетателями, которые мечтают жить своим ужасным колониальным прошлым и стремятся к сохранению своей власти над миром".

Медведев намекнул на возможность использования Россией ядерного оружия и назвал это "отправлением всех врагов в геенну огненную".
"Мы слушаем слова Творца в наших сердцах и повинуемся им. Эти слова и дают нам священную цель. Цель остановить верховного властителя ада, какое бы имя он не использовал - Сатана, Люцифер или иблис. Ибо его цель - смерть. Наша цель - жизнь", - подытожил заместитель председателя Совбеза РФ.

28.10.2022

"Путь к стабильности энергоснабжения другой. Следует признать правомерность требований России в рамках СВО и ее результаты, отраженные в нашей Конституции. И тогда со светом наладится", - написал Медведев.
Фактически Медведев выставил ультиматум, что Украина наладит ситуацию с электроснабжением, только признав оккупированные области российскими.
Россия заявляет о присоединении к себе четырех областей Украины - Херсонской, Запорожской, Луганской и Донецкой. Ни одну из них она не контролирует полностью.

03.11.2022
Двум российским военным, которые изнасиловали беременную женщину, пытали и грабили людей в Киевской области, объявлено подозрение. ВИДЕО+ФОТО
Полицейские Департамента защиты интересов общества и государства и следователи Главного следственного управления Национальной полиции Украины установили еще двух российских военных, причастных к установленным фактам издевательств и жестокому обращению с населением во время оккупации Киевской области в марте этого года. Людей пытали, удерживали как заложников, грабили.
"Полицейские задокументировали, что один из них вместе с пока не установленным российским военным-насильником, поиздевались над беременной женщиной, в результате чего она потеряла ребенка.

В ходе расследования установлено, что к этим преступлениям причастны военнослужащие 6-го танкового полка воинской части 93992 (Чебаркуль) 90-й танковой дивизии центрального военного округа вооруженных сил РФ.

По имеющейся информации, двое вооруженных оккупантов днем ??на улице набросились на местную жительницу, избили ее, выбили зубы и, приставив к спине автомата, заставили зайти в дом, где изнасиловали. Потерпевшая сказала россиянам, что беременна и умоляла ее не трогать, однако это не остановило нападающих", - говорится в сообщении.

Личность второго соучастника преступления устанавливает полиция.
Третий фигурант во время преступления находился на входе в дом, чтобы не допустить посторонних.

Следователи Главного следственного управления на основании собранных доказательств объявили подозрения двум военнослужащим - одному насильнику и тому, который "стоял на страже".

Reply

sasha1975ua November 13 2022, 10:42:01 UTC

--
Зеленский дал интервью в Витачеве

Витачів - село в Україні, в Обухівському районі Київської області.

Розташоване на крутому правому березі Дніпра за 77 км на південь від Києва, на середині відрізку шляху Київ - Канів, неподалік автодороги Р19 Фастів - Канів. Вважається одним з найдревніших поселень Полянського князівства та Київської Русі.

Засноване приблизно в IV ст. н. е. (за даними археологічних досліджень). (т.е. основание поселение относится к киевской археологической культуре... и основано славянами... Киевский куст(Киев) к тому времени существовал уже не менее 400 лет..за даними археологічних досліджень..
А новгород за даними археологічних досліджень основан не ранее 930 года..)

у 949 древній Витичів могутній порт на Дніпрі у південному передмісті Києва. Витачів має багатовікову та драматичну історію. Це поселення є одним з найдавніших в Україні

До антропогенових форм рельєфу належать передусім кургани, яких нараховується в межах Витачева щонайменше десяток. Окремі з них отримали свої назви, як приміром Красуха, або гора Могила. Останні геоморфологічні дослідження показали, що Красуха є нічим іншим, як типовим курганом, насипаним орієнтовно 1,5-2 тис.років тому, але не пізніше ніж 2,2 тис.років тому, оскільки на горі не сформувався достатній гумусний шар ґрунту, який зазвичай має сформуватися протягом 2,2-3 тисяч років

Витичів - літописна назва сучасного селища, яка використовувалася до середини XVI століття. Вперше згадується у творі «Про управління імперією» імператора Візантії Костянтина VII у 949-950 році. В окремих літописах фігурує назва Уветичі.

Існує багато гіпотез про походження назви даного населеного пункту, однак право на існування мають лише деякі з них. На думку кількох місцевих краєзнавців - назва «Витачів» походить від нормандського словосполучення Вітахолм («Віта» - вогонь, «холм» - гора), що дослівно переводиться як «вогонь на горі». Ця версія походження назви більше до душі історикам-норманістам, які є прихильниками норманської теорії формування Древньої Русі. Однак певні історичні дані і лінгвістичні дослідження показали, що ця гіпотеза походження назви абсолютно недостовірна.

По-перше, нормандський вплив на полянських землях посилився із завоювання Києва Олегом Віщим у другій половині ІХ століття

(т.е.завоевания Киева еще задолго до оснавания Новгорода. Также напомню По версии (Точнее согласно более поздней вставке в летопись сделаной в Новгороде.)"Повести временных лет", Аскольд и Дир правившие до Олега были "мужами" ("боярами") новгородского князя Рюрика. и Летописец сообщает о правивших в то время в Киеве Аскольде и Дире и о том, как новгородский князь хитростью выманил их из-за стен крепости и лишил жизни.. И.его рассказ об их появлении в Киеве(Аскольда и Дира) хронологически предшествует(в самой летописи) рассказу о призвании варягов. )

, а до того норманісти не мали такого впливу на лінгвістику місцевих племен. По-друге назва «Вітахолм» не могла так швидко (менше, ніж за століття) трансформуватися у «Витичів» (перша згадка датується 950 роком під назвою «Витичів», про «Вітахолм» не згадується ніде). Перейменування з норманського на слов'янський лад древньоруських топонімів майже не застосовувалося на практиці. Тому деякі місцеві дослідники вважають цю версію про походження назви села Витачів нічим іншим, як вигадкою.

Reply

sasha1975ua November 13 2022, 10:46:23 UTC


Скоріше за все назва «Витичів» має ранньо-слов'янське походження, і напряму може бути пов'язана з племенами слов'ян - в'ятичів, які (пізніше)оселилися у верхів'ї річки Ока (Росія). Як відомо, більшість істориків сходяться в думці про те, що в'ятичі прийшли на ці землі із заходу (долини Дніпра). Це повністю відповідає дніпро-одерській теорії етногенезу і розселення слов'ян.

Скоріше за все назва цього східнослов'янського племені «в'ятичі»(вятичи на россии зто или славяне под очень сильнім влиянием балтов или балты ассимилированые славянами) має однакове походження з назвою «Витичів», і не виключено що Витачів називався Вятичевом у момент свого заснування.

Перший голова роду в'ятичів - Вятко, який ймовірно жив у VII столітті міг бути вихідцем із земель, на яких лежить сучасний Витачів. Саме ж слово «вятко» є зменшеною формою древньослов'янського слова «вяче» - «великий», або «більше».

Крім того у «Повісті врем'янних літ» описується з'їзд князів Уветичах 30 серпня 1100 року. Уветичі - назва Витачева, що зустрічається лише в цій літературній пам'ятці, у той час як інші історичні джерела називають цей з'їзд Витичівським.
Князі зібралися на Витичівський з'їзд. Витачів, 1100 рік (художник С. В. Іванов)

Отже, якщо слідувати цій теорії, Витичів (або можлива назва при заснуванні Вятичів) дослівно зі стародавньої слов'янської мови переводився як «великий» або «величний». Однак і ця версія піддається сумніву, враховуючи історичні дані про справжній вік цього селища.

Витачів - як єдине поселення існує ще з часів (славянського) Антського царства(Царь антов Бож который жил в 4 веке н.э. принадлежал к киевской культуре а не пеньковской(антской) культуре), і його назва може мати коріння з цих часів. Назву селищу могли дати і гуни, які завоювали це поселення у період Великого переселення народів (приблизно кінець IV - початок V століття).

Ще однією теорією походження назви села є готська теорія. Згідно з нею, вождь готів Германаріх(современник Божа антского) під час навали гунів наприкінці IV століття покінчив життя самогубством, аби уникнути жахів гунської навали.

Його син Витимир поховав батька на березі Дніпра, і на місці поховання насипав високу «Прекрасну скелю», і заснував поряд з нею місто, яке згодом було назване на його честь. Принаймні такі відомості містяться в літописі остготського історика Йордана.
Виходячи з цього, прекрасною скелею може бути одна з витачівських круч, а насип на могилі Германаріха - гора Красуха над Дніпром, що лежить в межах сучасного Витачева.

Існує і лінгвістична співзвучність між іменем сина Германаріха - Витимиром і древньою назвою села - Витичевом. Археолог Б. О. Рибаков вважав, що твори історика Йордана далекі від достовірності. Але роки життя Витимира цілком відповідають приблизному часу заснування Витичева.

Жодне історичне джерело не переповідає про час заснування Витачева. І хоч вперше поселення згадується у творах імператора Візантії Костянтина Багрянородного в 949 році, говорити про 1060-літній вік села в жодному разі не можна, оскільки багаторічні археологічні та геолого-екологічні дослідження показали, що безперервно люди тут мешкають як мінімум з середини lV століття н. е., тобто з раннього середньовіччя.

На підтвердження цьому - залишки поселення Черняхівської культури (IV-VI століття) які виявленні у Витачеві під час археологічних досліджень під егідою інституту археології АН УРСР в 1970-х роках.

Reply

sasha1975ua November 13 2022, 10:48:06 UTC

Найраніші залишки побуту вже древньоруської доби Витачева добре досліджені в 1960-1970-х рр. і датуються VIII-XI століттями. Враховуючи зазначене, це означає, що вже починаючи з IV століття (від Черняхівської(готы. которые сменили киевскую археологическую кудьтуру конкретно в этом месте) культури яка є прототипом Антської держави) Витачів є постійним поселенням у середній течії Дніпра, незважаючи навіть на те, що перша згадка про нього датується лише серединою Х століття.
Як постійне поселення Витачів існує щонайменше 1600 років.

Ще одним підтвердженням цьому є низка антропогенних форм рельєфу навколо села, які сформувалися під час гунського панування. Як відомо, історики саме гунам приписують витіснення Черняхівської культури з культурного ландшафту Наддніпрянської України. Гунам притаманне було спорудження оборонних насипних (окопів. Валов. Часть змиевих валов строили еще первые скифы. Но бЩльшая часть построена была уже во времяКиевской Руси) та поховальних об'єктів (курганів).

Навколо Витачева збереглося кілька таких геоморфологічних об'єктів виключно антропогенного (рукотворного) походження. До них належать дві високі гори над Дніпром: Окіп та Красуха, які лежать в межах сучасного Витачева.

Як відомо, у часи Древньої Русі насипи і кургани майже не практикувалися, однак цього не скажеш про гунів, які передували русичам у цих краях. Отже це дає всі підстави стверджувати, що русичі захопили Витачів і витіснили з нього залишки гунського етносу (або просто асимілювалися з ним приблизно у VIII столітті), продовжуючи використовувати їх оборонну та транспортну інфраструктуру (окопи, рови, насипи і порти). (и опять эти готы.. МАЛ МАЛУША ВЛАДИ(МИР) имена похоже не слявянские но и не очень варяжские.. готы конешно врятли оставили от себя через столетия много чего. но вот имена вполне могли оставить.. Тем более что у остатков готов и славян в этих местах было много общих целей. Например защита от кочевников..)

Крім того навколо села знаходиться 10 курганів, з яких досліджено археологами лише 2. Таким чином за основу взята концепція про те, що Витачів як постійне поселення(славянами или готами. На місті окремих до готських поселень.) був заснований не пізніше V століття (в часи Черняхівської археологічної культури), згодом захоплений гунами, а пізніше став древньоруським містом-портом. Вік Витачева - не менше як 1600 років, і він безперечно є найдревнішим поселенням Обухівського району, та одним з найдревніших селищ України і всієї Центральної Європи.

Городище Витичів розкопане поблизу села. Воно вперше згадується як великий порт на Дніпрі у творах візантійського імператора Костянтина Багрянородного, який жив у середині Х ст. У 1961 році археологічна експедиція під керівництвом Бориса Рибакова виявила унікальну сигнальну башту, оборонні, житлові, господарські приміщення. Місто було оточене численними земляними валами та дубовими стінами Додаткові укріплення оточували територію поблизу міста, де могли сховатися жителі сусідніх поселень під час нападу кочовиків.

Після розгрому печенігів на початку XI сторіччя місто занепадає, але до кінця століття відновлюється як оборонний пост проти нових кочовиків - половців. Для захисту від них князь Святополк у 1095-1096 роках збудував поблизу іншу фортецю - Новгород-Святополч.

У 1103 р. недалеко біля Витачева відбулася нарада князів (біля Долобського озера).

Пізніше, в 1110 р., у самому Витачеві відбулась така ж нарада, за участю князів Святополка київського, Володимира Мономаха, Давида і Олега; однак князі між собою не порозумілися.

У Витачеві збереглися сліди старих валів. Частина старого городища рушилася вже в Дніпро, а частину забудовано оселями.

Reply

sasha1975ua November 13 2022, 10:50:03 UTC

--
07.06.2022
"Они ублюдки, выродки и должны исчезнуть": Медведев о "врагах России"

Президент России Дмитрий Медведев пообещал уничтожить "отбросы и ублюдков".
Об этом он сообщил в Telegram
"Меня часто спрашивают, почему мои посты у Телеграм так резки. Отвечаю - я их ненавижу. Они отбросы и ублюдки. Они желают смерти нам, России. И пока я жив, я буду делать все, чтобы они исчезли", - говорится в сообщении.

27.09.2022
Если Россия ударит по Украине ядерным оружием, то Запад не будет вмешиваться, - Медведев
президент России, заместитель председателя Совбеза РФ Дмитрий Медведев ожидает, что страны НАТО не будут вмешиваться в случае ядерного удара по Украине.
Об этом он рассуждает в телеграме

"Представим, что Россия вынуждена применить самое грозное оружие против украинского режима, совершившего масштабный акт агрессии, опасный для самого существования нашего государства. Считаю, что НАТО не будет прямо вмешиваться в конфликт и при таком раскладе. Ведь безопасность Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Североатлантического альянса гораздо важнее, чем судьба никому не нужной погибающей Украины, пусть даже обильно снабжаемой различным оружием", - фантазирует Медведев.
Он считает, что снабжение Украины оружием западными союзниками - это только бизнес.

"Не больше. Погибать в ядерном апокалипсисе заокеанские и европейские демагоги не собираются. А потому - проглотят использование любого оружия в текущем конфликте", - предполагает он.

27.09.2022
Сообщено о подозрении российскому военному, изнасиловавшему женщину во время оккупации Киевщины. ФОТО

Сотрудники ГБР сообщили о подозрении военнослужащему 37 отдельной гвардейской мотострелковой бригады из российской Бурятии. Он обвиняется в сексуальном насилии и других нарушениях законов и обычаев войны, предусмотренных международными договорами.

Установлено, что в марте 2022 во время оккупации Киевской области военнослужащий совершил сексуальное насилие над пятидесятилетней местной жительницей.

Reply


Leave a comment

Up