Суші-кабанці власного виробництва :)

Dec 07, 2012 21:17

Вчора разом з коханим вперше в житті робили суші.
Купила набір для суші (було написано, що вийде на чотирьох, але ми й вдвох чудово впоралися).
До цього довго вивчала в інтернеті як варити рис - дуже лякали, що це важко. Але в мене як не дивно все вийшло смачно й потрібної клейкості.
За начинку слугував слабосолоний лосось та свіжий огірок. Майонез, як писалося в одному з рецептів, додавати не стали. А пустоти крайніх обрізків заповнили ікрою мойви.
Вийшло смачно й ситно. Правда, спочатку я клала забагато рису, тому суші були схожі на кабанців. Коханий накладав начинку на рис, а потім дуже класно порізав роли на шматки. Робота з гострими предметами таки чоловіча! :)



На пробу!, Їжа

Previous post Next post
Up