Цільнозернові млинці

Mar 08, 2019 12:35

Чудові, тоненькі та смачненькі млинці
на цільнозерновому пшеничному борошні без додавання білого.
Млинець діаметром 20 см , важить 37 г
і містить 7,7 корисних вуглеводів, тому ними можна почастувати діабетика.






Рецепт:
цільнозернове пшеничне борошно - 200 г,
яйця - 4 шт,
гаряче молоко (40-45 градусів) - 500 мл,
сіль,
рослинна олія 2-3 ст. л.

Яйця розмішати вінчиком з сіллю та борошном, поступово додати гаряче молоко, весь час розмішуючи, щоби не утворилися грудочки. В кінці додати рослинну олію. Дати тісту постояти хвилин 20-30 і можна смажити.

На всю порцію млинців виходить 138 вуглеводів. Вага тіста - 940 г. Вага готових спечених млинців - 670 г.
У мене вийшло 18 млинців діаметром 20 см, кожен млинчик 37 г і містить 7,7 вуглеводів.
Одна хлібна одиниця - 12 вуглеводів.

Смачного!

блины, молоко, диабет, яйца, цельнозерновая мука

Previous post Next post
Up