Мистецький Арсенал. Мистецька Масляна. Київ-2013.

Mar 24, 2013 23:04

Оригинал взят у stevekyiv в Мистецький Арсенал. Мистецька Масляна. Київ-2013.
Може, сьогодні й не на часі (а коли ж тоді?), але хочу поділитися з Вами фото з Мистецької масляної, що проходила в Києві, в Мистецькому Арсеналі з 14-го по 17-е березня 2013 року, тобто неділю назад. Фото зроблено моїм колегою, щедро обдарованою талантами і дуже скромною людиною. Його слова до мене і глядачів: "Відвідуйте українські виставки - підтримуйте українське мистецтво! Не можете самі - підкажіть дітям і знайомим!".
Коли 18 березня обмінювалися думками щодо Масляної на різних київських майданчиках (на виставці, в парках, в Мистецькому Арсеналі) - якраз остання і видалася мені чимсь більшим, чим традиційні народні гуляння. Проглянемо разом деякі цікавини Мистецької Масляної.

Дуже мені сподобалися мотанки по мотивам творчості Марії Примаченко.
До речі, сама художниця називала себе і Приймаченко, і Примаченко, але свої картини підписувала лише Примаченко, так і світу відома. Сім'я наполягає на прізвищі Примаченко і навіть оскаржувала указ Президента до 100-річчя з написанням Приймаченко. 18.08.2010 року рішенням Вищого адміністративного суду України N П-125/10 було відмовлено в виправленні в указах написання прізвища "Приймаченко" на "Примаченко".
Дивимось:




Елементи одягу відвідувачів експозицію прикрашали:














Цікавий ракурс:


Було багато виробів українських майстрів (по іноземному хенд-мейкерів), різноманітні майстер-класи та уроки від майстрів вишивки, витинанки, розпису, ткацтва, батику, ліплення, малювання, арт-кулінарії, виставка Яворівської іграшки.
























Колекція сільського кітчевого живопису від Івана Семесюка (жлоб-арт), презентація нового театралізованого музичного проекту "Мама Анархія"від Антіна Мухарського з традиційною чаркою самогону (фото не помістилися, бо тут важлива особиста участь), та ще багато чого було у великій наявності:











Фото багато, тому наступаємо гламурним чоботом на горло і закінчуємо чимось красивим:

Киев, фото

Previous post Next post
Up