Leave a comment

lolle_201 January 6 2013, 18:29:47 UTC
Jajj, el is felejtettem mondani, hogy végignéztem és mennyire jó volt. És hogy mennyire élveztem, és hogy mennyire mennyire és mennyire.

Sajnálom fáj a fejem, úgyhogy nem vagyok beszámítható állapotban. :)

Szóval, Miles és Bass, egyszerűen... TÚL SOK ÉRZELEM, LEHETETLEN ILYET CSINÁLNI, nem tudom megfogalmazni, sajnálom. xD

Ami van köztük az egyszerűen fergeteges, és amikor Miles képzelődött, és megölelte Bass-t... awww. Annyira szomorú volt. És ahogy ott álltak egymással szemben, ugyanabban a jelenetben még mindig, és mindkettejük szemét mutatták, na én ott meghaltam. Egyrészt Bass szeme annyira kék volt, plusz olyan megtörtnek látszott, hogy lassan már azért kezdtem el szurkolni, hogy menjen vissza és vigasztalja meg szegény kicsi Bass-t... És aztán ot volt Miles szeme, a barna sötét mélységével együtt... ZSEPIT IDE, ZSEPIT!! :D Annyira fájdalmas volt az a rész, de tényleg.

És a múltba tekintés... ahogy Bass ült a sírok előtt piával a kezében... soha nem hittem, hogy ilyen jót még mernek mutatni tévéképernyőn. :D Ahogy ott beszéltek, hogy Miles a családja. Jajjj, Bass, jajj. És ebbe belegondolva, hogy Miles végülis elhagyta Bass-t, mert túl messzire ment, és amíg együtt voltak, együtt irányítottak, akkor miért nem tudta lebeszélni róla Bass-t, hogy ne vérengőzzön ennyire? :(( Elvégre egymás családjai voltak.

Egyik legjobb jelenete a filmnek, ahogy Bass reagál Charlie-ra, amikor a pisztoly elé áll. Már nem emlékszem pontosan, de mintha meglepődött volna, vagy nagyon élvezte volna? Arra biztosan emlékszem, hogy tetszett. :D

És a Miles/Charlie páros, húúú. :D Bár én előbb mindig a rokoni szálat fogom éltetni, de az incest nagyon a nyomában halad. :D Hogy lehet egy sorozatban ennyi érzelem? Hogy? És még a felénél se tartunk! (Gondolom huszon valahány részes lesz. :D )

Na, jól van, bocsánat az érzelmi kitörésért és a néha túl értelmetlen mondataimért vagy a sok hangulatjelért. :D

Reply

inlokisarmy January 7 2013, 11:24:29 UTC
El nem tudod képzelni, de tegnap pont ezt csináltam én is, annyira begubóztam a Miles/Charlie/Bass érzelmeimbe, hogy készen vagyok. Magát a sorozatot nem is szeretném, ha nem lenne benne ennyi érzelem és ezek a karakterek, mert bevallom, hogy a két pórul járt anya - Maggie és Nora - még nem hatott meg, de tetszik végül is, hogy a gyerekeikért harcolnak, még ha akár halott is az a gyerek.

Aaron karakterét úgy érzem, hogy nagyon lebegtetik, tolják ide-oda, de még ő is jobb, mint Danny és Jason. :D Az a kettő, akit lelőnék helyből.

Na, de: Miles/Bass/Charlie, tegnap a képzelődős jelenetet szerintem 50-szer néztem meg. ISTENEM, NEM BÍROM! Amit leírtál, igen, awww. Én annyira kíváncsi vagyok még flashbackekre, és azt mondta, Kripke, hogy a megbántottsága miatt Sebastian még sötétebb karakter lesz, jajj, ölelje meg valaki a picikémet. :D

Miles/Charlie: Imádom, hogy Miles a nagy gyilkos katona, aki tök elbástyázza az érzelmeit, mert mekkora bűntudata van, és Charlie az egyetlen, aki ide-oda tudja rángatni, még Nora se, aki lenne a romantikus szála. :D ÉS NEKEM EZ ANNYIRA NEM CSALÁDIAS. Főleg, ahogy Charlie néz Miles-ra, jajj és a végén, amikor Charlie az egyetlen, aki vár Miles-ra és az a mosoly és aztán Run, you idiot. *haldoklik*

Miles/Bass: Szerintem erről mindent leírtál, de mondjuk azt kiemelném, hogy ahol eddig tartunk, ott Miles volt az, akinek jött ez a nagy igazságérzete, hogy senki nem csinál semmit, alapítsunk katonaságot, és ő húzta be Basst, és szegény Bassen így is látszik, hogy néha azért ilyen kegyetlen, mert máshogy nem megy. (Említettem, hogy annyira pörgésbe voltam, hogy a Militia jelével a kezemen ültem le a sorozatot nézni, anyám meg kérdezi: "De hát ez a gonoszok jele." :D Én meg nagy büszkén bólogatok. Sosem volt olyan poszt-apokalipszises történet, ahol tényleg láttam, hogy a gonosz, elnyomó hatalom ennyire jót akart. Talán még Amy Kathleen Ryan Ragyogása ilyen, de ott jobban tudom utálni a gonoszokat, ITT NEM MEGY.) Nem is akarom, hogy megdöntsék Sebastian hatalmát. Remélem, hogy esetleg majd Neville kapitány át akarja venni a helyét, és ahelyett, hogy megölné hagyja elmenekülni Basst, és akkor csatlakozik Milesékhoz. *hiú ábrándok*

Bass/Charlie: UGYE? AZ A NÉZÉS? ÚRISTEN, EGY NÉZÉSBEN ANNYI ÉRZELEM!

Megkerestem:


És ezért is írtam Bass/Charlie/Miles ficet, ha esetleg érdekel. :D Meg Miles/Charlie-t is. KIKÉSZÍT A SOROZAT!

Reply


Leave a comment

Up