Транспортне

Jan 04, 2012 18:32

"На сцене стоял криво поставленный трон, на нём сидел криво посаженный царь" (М. Жванецький)



А що, всі жаліються, і я пожаліюся :)
Потестував я ото нову транспортну схему... Таки гидота гидотою. Зрозумів, наскільки серйозно мене виручають приміські маршрутки, які отримують ліцензію в ОДА і всі ініціативи міськради мали глибоко на увазі. І співчуваю тим, хто позбавлений такого щастя і мусить звикати до нововведень :(
Не знаю, як це діло проектували французи, і які скілли для цього потрібні, ІМХО, щоб не наламати дров, достатньо розв"язати кілька математичних задачок. Так ні... З трьох маршрутів, які йдуть в одному напрямку (інтервал руху - х), залишимо один (інтервал руху - 2х, але його все одно ніхто не дотримуватиметься, бо начальство туво ніяких вказівок не дало, і ми ото їдемо, як Бог на душу покладе).

Задумка "як у Європах" - це прикольно, але якщо в комплексі до нової схеми має додатися оновлений автопарк і електронний квиток, то хотілося б все отримати в комплексі, а не по частинах. А так маємо, що маємо. Їздять ті самі вбиті (мікро)автобуси, що і раніше, тільки з новими табличками і старими напівздертими номерами, і рідше, ніж до того. Питається, треба було городити город, щоб на виході отримати ситуацію, яка відрізняється від попередньої тільки тим, що ще гірша? Словом, див. епіграф :)
Пи. Си. На ЗІКу та zaxid.net у коментарях справжній пір духа, добре, що силою думки не можна вбивати чи калічити. Інакше відповідальні товариші з ЛМР вже давно мали б блідий вигляд.
Previous post Next post
Up