Ігрове

Jul 24, 2011 17:22

Вчора після тривалої перерви вдалося зібратись у вузькому колі і кілька годин пограти в "Монополію" :)

Особливість цього варіанту "Монополії" в тому, що наразі він існує лише у двох копіях, а їхнім виконавцем і одним із генераторів ідеї був ваш покірний слуга :) Перші ходові випробування гри відбулися два роки тому.

Які її основні особливості?
- перш за все, ДУЖЕ велике поле (близько 50 підприємств). Розрахунок був на велику кількість гравців - до 10, можна справитися і вчотирьох чи вп"ятьох, але так процес триватиме реально довго;
- усі підприємства - українські, деякі навмисне вибиралися з тих, що "на слуху" - шахта ім. Засядька, ТЦ "Білий лебідь", НЗФ. Робота над грою почалася ще до кризи, тому банків "Надра" чи "Родовід" там нема. Хоча ніколи не пізно замінити 1-2 ігрових полів і внести зміни у карточки з подіями :)
- у грі активно використовується світлий образ Міколи Янавіча Азарова, а частина ігрових карток написана "азарівською" мовою. І це робилося ще до того, як Мікола Яновіч став прем"єром!
- у кращих українських традиціях в "Монополії" передбачено можливість рейдерства, коли щасливий власник відповідної ігрової картки може задешево "віджати" цікаве йому підприємство, але це необов"язкова опція.

А виглядає ця саморобна "Монополія" приблизно так:



Previous post Next post
Up