Дизайнеры внимание! Конкурс на лучший логотип НСК "Олимпийский"!

Mar 31, 2011 18:15

НСК «Олімпійський» оголошує Публічний всеукраїнський творчий конкурс на кращий логотип стадіону.
Метою конкурсу є створення унікального логотипу Національного Спортивного Комплексу “Олімпійський”, який повинен містити назву «НСК “Олімпійський”» та зображувальний елемент, який асоціюватиметься зі стадіоном і використовуватиметься для формування його позитивного іміджу, а також для зображення на сувенірній та друковано-рекламній продукції.
Для участі у конкурсі, потрібно ознайомитися з положенням про проведення публічного всеукраїнського творчого конкурсу на створення логотипу Національного спортивного конкурсу «Олімпійський» та заповнити анкету учасника, розміщену на офіційному сайті стадіону.
Заповнені анкети разом з ескізами учасники конкурсу надсилають на електронну пошту: logo@nsc-olymp.com Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду з 31 березня по 10 годину ранку 21 квітня 2011 року.
З 14 години 21-го квітня по 27-ме квітня шляхом активного голосування інтернет-користувачів на офіційному сайті НСК «Олімпійський», буде відібрано кращі 6 робіт. Переможця Конкурсу визначить незалежне Журі.
28 квітня 2011 року відбудеться оголошення результатів Конкурсу і урочисте врученням переможцю призового фонду у розмірі 10 000 грн, а також запрошення на відкриття НСК «Олімпійський».
Результати Конкурсу також буде оприлюднено на сайті НСК “Олімпійський”, (http://www.nsc-olymp.com/).
ВИМОГИ ДО ЛОГОТИПУ:
Ескіз має подаватися у растровому форматі JPEG (показчик компресії 10 12), розмір файла - 1200 пікселів по великій стороні, фон білий, кольорова кодировка sRGB. У разі прийняття Комісією ескізу логотипу, учасник повинен надати його у векторному форматі EPS, у монохромному вигляді та кольоровому кодуванні CMYK та пантонами, написи, які виконані комп’ютерними шрифтами, мають бути переведені у криві, та надіслані разом з повним пакетом фірмового шрифту.
Художні вимоги до ескізу логотипу:
  • чітка асоціація з головною спортивною ареною країни НСК “Олімпійський”;
  • багатогранність;
  • оригінальність;
  • сучасність, актуальність;
  • лаконічність;
  • унікальний графічний елемент;
  • відповідність технологічним вимогам (збереження можливості прочитання при змінах розміру, однаково вдалий вигляд як в кольоровому, так і в монохромному варіанті;
  • можливість розміщення на будь-яких поверхнях (папір, картон, скло, дерево, метал тощо).
Назва Логотипу має бути надана трьома мовами (українською, російською, англійською), а саме:НСК “Олімпійський”, НСК «Олимпийский», NSC “Olimpiyskiy”.
Шрифт написання назви ескізу логотипу повинен бути авторським та унікальним.

За довідковою інформацією звертайтесь за телефоном 067 465 1130
Контактна особа: Леся Башняк
Источник (а также положение о конкурсе и анкета участника)

Конкурс, НСК Олимпийский, Важная информация

Previous post Next post
Up