Про банки. Не трохлітрові, хоча б краще про них

Mar 09, 2011 16:11

Ощадбанк - це найгірша фінансова установа в світі. 
Навіть гірша за "приват".
Таке враження, що персонал там обирають по тупості і тормознутості, а приміщення для відділень з метою нагадати, що савок був не так давно. Я сьогодні там півгодини простояла в черзі, це при тому, що переді мною була одна чувіха. Спочатку в тої ідіотки завис комп і вона не знала шо з тим робити, до неї позбігалося ше купка таких самих курок, які давали ідіотські поради, в кінці кінців прийшов якийсь штемп і перезавантажив їм комп)))
Потім вона довго шукала договір тої тьотки, шо була переді мною і ще довше його переоформляла. До прикладу, колись в Шведбанку оформлення депозитних документів мені зайняло до 10 хвилин і це при тому, що я не мусила десь бігати, шукати ксерокс, бо в них панімаєтє лі такого нема, а їм тре копія мого паспорта. Всьо самі зробили, я заплатила гроші в касу, підписала пісюльки і потусила собі додому.
Кароч, коли врешті решт дійшла моя черга, виявилось, що грошей, мені переведених, ще нема і толком пояснити чому нема та курка не змогла.
Йобанийнасрав!
У вересні ще заберу від них свій депозит і на цьому моя співпраця з цією чудовою державною установою завершиться.

П.С. Куди б ви порекомендували вкласти грошики? Зокрема євро? Щоб і всьо чьотко і надійно, і нормульні відсотки по депозиту. 

ужоснах, зла, дибіли

Previous post Next post
Up