.вчора був потоп. на Дорогожичах(п'єса в одну дію)

Dec 19, 2012 10:11



На фото: стратєгічєскі відра(6 шт.), віник(1 шт.), швабра(1 шт.), тряпка(1 шт.) та знак(1 шт.). крім того - автомати продажу жетонів(3 шт) та поповнення проїзних документів(2 шт). не менш стратєгічєскі. 
тут, у Києві, вчора був потоп. локальний щоправда. в метро. заливало касову залу станції Дорогожичі. над нею прорвало трубу водопостачання. здавалося б - нічого особливого, але від струму довелося відключати автомати продажу жетонів та частину освітлення станції. коли я приїхав на зйомку - зі стелі вже тільки капало. но то вже були цвіточки. але! поки я то дізнався, встиг поспілкуватися з черговою по станції, а також міліцією та начальником станції, яких чергова викликала по внутрішньому алярму.
в ролях то виглядало десь так. 

ЧЕРГОВА ПО СТАНЦІЇ:  ти якого х.. тут знімаїш? ніззя! стратєгічєскій обїєкт і всьо такоє...
НАЧАЛЬНИК СТАНЦІЇ: я тобі запріщяю тут знімать! стратєгія! пункт правил! закон!
МІЛІЦІОНЄР: (в умах) ахах, гигиги, ололо
Я: схуялі? пункт правил 4.22 забороняє лише відео й кінозйомку
ЧЕРГОВА ПО СТАНЦІЇ та НАЧАЛЬНИК СТАНЦІЇ(в два голоси, але ЧЕРГОВА ПО СТАНЦІЇ чуть-чуть піддається в порядку субординації): бла-бла-бла! заборонено! (противними голосами)ляляляляляляляляляляляляляляляля! я сказала ніззя!
Я: згідно закону... пункту... та правил...пункту... я маю право...
МІЛІЦІОНЄР: (в умах) ахах, гигиги, ололо! пищь-пищь!
ЧЕРГОВА ПО СТАНЦІЇ(удівльонно): ммммммм
НАЧАЛЬНИК СТАНЦІЇ: бла-бла-бла! заборонено! (противним голосом)ляляляляляляляляляляляляляляляля! я вам забороняю!
МІЛІЦІОНЄР: (мєдлєнно викупаючи всю акуену ситуації, мовчить)
Я: в такому разі я маю повне право написати заяву про перешкоджання мені виконувати мої професійні передбачені рядом законыв про інформацію обов'язки, яку міліціонер, який наразі ще й став свідком правопорушення, згідно КПК зобов'язаний прийняти, оформити й дати хід. а далі всьо гут - йому - звйоздочка, вам - до 6 років турми, баланда та полосата роба. воно вам нада в ваші-то 28?
(німа пауза)
НАЧАЛЬНИК СТАНЦІЇ(скромно, із ноткою загравання): ну що ви, не можете чисто по-людськи мене зрозуміти? мене ж вище руковоццтво по голові не погладе, як взнає, шо я дозволила цю зйомку!
МІЛІЦІОНЄР(не соромлячись): гигикає
Я: можу. того і йду. знявши всьо шо мені треба

(занавєс)

після того я вибачився перед міліціонером, що через долбоєбізм та незнання законів працівниками станції, міліція не може спокійно посидіти в теплому відділку, в даному випадку - станційному... на що він всміхнувся приємною людською посмішкою та й підсумував: "та да"





репортажне, аварія, київ, проходив повз

Previous post Next post
Up