.останні дні

Dec 02, 2012 10:02



тут, у Києві, вчора був гарний день. незважаючи на посилену підготовку до 21.12.2012. погода - гарна. майже літня. роботи нема - гарно. ну не те, щоб нема - просто зйомок на мене не виділили. а це теж гарно. мене витягли погуляти - ще краще. tato_sepia запропонував Гідропарк. а що може бути краще сонячного дня на природі? лише сонячний день на природі...


проте чомусь так сталося, що на мене останні два дні йдуть...як би то сказати, не завжди й не зовсім адекватні люди. от наприклад, позавчора до мене в парку слави біля меморіалу жертвам голодомору підійшов дядечко. з вигляду - нормальний, асолютний адекват. представився священником. ну що, здавалося б, з того? так же ж ні - запропонував за мене помолитися, а потім і благословити вирішив. ні ряси, ні класичного хреста, ні навіть колоратки. та ще в 10-й вечора! адекватно?


пардон, відволікся. так от. зустрілись ми на гідропарку. погуляли гарненько. вирішили зайти на пляж моржів. хто зна - може там щось цікаве зніметься? і знялося й причепилося. підійшов фарбований дядечко років 70. поки ми курили. представився викладачем КПІ. я ще, пам'ятаю, мимохіть кинув, що, мовляв, плутаю постійно політех та авіаційний... але...спочатку він захотів чомусь саме зі мною сфотографуватися.


на свою мильницю. плівкову. в ч/б, як виявилось. потім - більше. почав нам проповідувати про користь і крутість тепличних господарств, про німецькі автомобілі рено та про те, що символом України, на його думку, має стати ніщо інше як славний київський "карандаш" - телецентр. як у Парижі. аргументи, що Ейфелева - то не теле - вежа, звісно, ні до чого не привели.


вирішили тікати. він пішов за нами і довів до самісінького метро продовжуючи цікавезну проповідь. дякувати Богу, він розповів, що їде до якогось там професора на Печерськ обговорювати варіант створення величезної площі перед "Океан Плаза", бо ж то, каже, не годицця, шоб такий унівєрмаг та ще й без площі! тим більше майдан навіть кривого слова не вартий... так от довелось нам стрибати в поїзд, який ішов у протилежний бік та їхати до дарниці, а вже звідтіля повертатись в центр... при тому на станції гідропарк ми уважно вдивлялись у вікна, щоб бува, проповідник нас не дочекався...
ПеСе. тим часом поїхали ми човна з води на зимівлю піднімати...може ще щось зніметься ненароком...

городські інтєрєсності, київ, люди, проходив повз, природа

Previous post Next post
Up