.про мрії

Nov 18, 2012 19:32




от подобається мені купер від бмв котрий... ну гарнесенький, але дорогий... 30 з гаком тисяч евро..то ж грошиська які! але скільки б він не вартував, не можу я на вулиці пройти повз нього й не обернутися... ото днями йду по лютеранській вниз - вже здалеку побачив. синій, виблискує, дах - білісінький... підходжу ближче - він! гарнюня. ще й бісики пускає мені своїми ліхтарями-очицями. ну що ти з ним поробиш? такі форми!




аж раптом мене аж підкинуло - не він! холєра! та то не він! значок на писку геть не такий! там крильця, кілечко, ім'я...а тут - кільце та якісь незрозумілі лінії в ньому... що то за ВОНО я так і не зрозумів...
півдня ходив як очманілий, а потім - забулося... аж ось сьогодні їду в метрі, аж глянь - реклама висить у вагоні зі знайомим кільцем та лініями! ааааа! так то знову китайці покопошились та скомуніздили в клятих буржуїв форми, запхали туди трохи тойоти та вийшов такий собі Lifan-320 який коштує 73 999 грн!


"комплектуется двигателем объемом 1,3 л мощностью 89 л.с. с крутящим моментом 110 Нм, в основе которого - японские технологии TOYOTA, обладающий повышенной надежностью. Двигатель сертифицирован по стандарту EURO IV, что свидетельствует о его экономичности и низкому уровню выброса вредных веществ. Средний уровень потребления топлива составляет всего 6,3 л / 100 км, при этом двигатель рассчитан на использование бензина марок А-95 и А-92"


"изготовлен из высокопрочной стали, прочность кузова повышена на 30% благодаря автоматизированной варке, имеет энергопоглощающие передний и задний бамперы, что уменьшает вероятность получения травм в случае столкновения"
ПеСе. єслі шо - мені за цей пост ніхто нічого не платив

транспорт, авто, реклама

Previous post Next post
Up