(no subject)

Jul 25, 2012 10:15

Чомусь вважав, що наші вітчизняні архдезігнери окрім як дезігнування дебільних замків у Кончі Заспі, більш ні на що не здатні. Виявилося, що я не правий. Принаймні, те, що робить одна ахітектурна студія мені точно сподобалось.




Українські дизайнери з архітектурної студії KO + KO Architects створили своєрідний заміський будинок для родини з двома дітьми. Ділянка під забудову був обраний на вершині пагорба. Зі східного боку відкривається мальовничий вид на річку Дніпро.


Дизайн зовнішнього вигляду будівлі виконаний в стилі традиційного дерев'яного зрубу, який останнім часом стає все більш популярним. Фасад будівлі виконано у вигляді латинської букви S. Стіни будинку виготовлені з бетону, зовнішня обробка стилізована під старовину у вигляді зрубу. Оздоблення внутрішніх приміщень теж виконана з дерева, з використанням на передових технологій, які дозволяють максимально ефективно зберігати тепло.


Внутрішній простір розділено на дві зони - денну і нічну. У тій частині будинку, де господарі будуть знаходитися вдень, розташовані кухня, вітальня і їдальня. У цій частині будівлі виконано суцільне скління фасадів, що дозволяє ефективно використовувати природне освітлення приміщень. Крім того, господарі та їхні гості зможуть милуватися мальовничими видами на Дніпро. Дизайнери передбачили і зручні меблі, включаючи матраци. Все для людини, все для його комфорту - ось головна ідея цієї концепції.


В іншій частині будинку розташовані спальні. Тут створені максимально комфортні умови для повноцінного відпочинку. Інтер'єр внутрішніх приміщень створює атмосферу затишку, спокою, єднання з природою.

Якщо дійсно правда, що цей проект уже реалізовано - то це МЕГОРЕСПЕКТ!

квартира, копіпаст

Previous post Next post
Up