.весна прийшла(репортажик)

Feb 24, 2012 18:04



"Коаліція учасників помаранчевої революції" спільно з "Чорним комітетом" провела акцію присвячену другій річниці інавгурації Віктора Януковича на пост президента країни на Майдані Незалежності.

"Провела" - слово досить умовне. Тому що акція, як така, не вдалася - міліціонери забрали більшу частину реквізиту - презервативів, на упаковках яких із одного боку були портрет В. Януковича та напис "Тому що... справжній УРКАїнський ПРЕЗ", а з другого: "Увага! Країну заполоняє партія кондомів. Придатна тільки для надування".


Власне, міліція тішить. це вже другий випадок, який "роздувається" до неймовірних розмірів завдяки їх втручанню. Першими біли сорочки "Спасіба житєлям Донбаса за ананаса". Кондоми стали другими. Про них би теж забули за хвилину після акції, а так - новий шум. Тим більше - міліціянти не надто гречно поводилися із пресою.


За кілька хвилин до анонсованого часу початку акції до преси підбігли двоє активістів "ЧК", які повідомили, що неподалік, у МаcDonalds'і до них підійшли четверо дебелих дядьків та забрали ящик презервативів. Вони ж змісили підписати головного менеджера закладу папір про те, що на території не було жодних вилучень. Проте, конфісковані були не всі запаси. Для акції мало вистачити. Тим часом на Майдані "крутилися" біля півсотні міліціонерів у формі та в цивільному. Перевіряли авта на наявність заборонених презервативів.






Акція не встигла нормально розпочатися, коли міліція, як мухи на гівно, збіглась звідусіль на презервативи. Відібрали. Двох активістів запхали в свій УАЗ і швиденько звалили...
За кілька хвилин в натовпі з'явився чоловік переодягнений у велетенський червоний кондом. Це викликало нові бродіння в масі міліції й нове затримання. В прнотоколі, напевно так і напишуть - затримали великого красного гандона. 


цікаво, до чого там "весна" - запитаєте ви, а до того, відповім я, що кой в кого гормони бунт починають...

насущне, майдан, політика, міліція, акція

Previous post Next post
Up