. про смачну вечерю

Oct 07, 2011 19:00

я ото так жерти захтів, шо прям капець. вимотав мене сьодні той аделаджа... всю кров випив. бо я й поїсти забув. так ото поставив я собі трохи м'яска протушитись... нє, ну шо я - геть кабан? звичайно, що я не буду їсти тільки м'ясо. то буде підливка до нього. м'ясна. ну то й що що п'ятниця? так я вже й з голоду маю вмерти? але то всьо жарти... свою підливку я вам не покажу. не покажу й гречку. а краще... я ото парпався у своєму архіві й надибав зйомку з відкриття дегустаційного ресторану De Light. там настільки крутєцкий був шеф-кухар, що вам не передати - мало хто наважиться готувати страву просто перед гостями. а він зміг! і приготував смачнющу запечену шинку! кажу це, бо й мені трохи перепало... малюсінький шматочок... грамів 400















ще там презентували нову колекцію діамантів. Бродського. але не того. їх я вам десь вночі якось покажу, бо то треба, щоб діти спали. всі діаманти висіли на топлес моделях. гарненькі. в діамантах я не розбираюсь. чи не треба?

продукти, їжа, вечеря

Previous post Next post
Up