Незалежна Інтернет-трибуна жителів Іркутська. Опитування

Dec 01, 2013 12:49

Оригінал узятий у j_gashek в Хроніки свинцевих мерзоти побуту Іркутська Іркутськ ... Кожен крок - подолання яких - небудь перешкод. Погляд - вид убозтва, каліцтва ... недоконаності ..
Починається з моменту виходу з під'їзду ... Незручно все ... Все не красиво .. і ще .. скрізь сміття .. пляшки .. пакети ... коробки ... фантики .. собачі екскременти ... як потрібно ставитися до території, що - б довести її до такого стану ...
вулиці без тротуарів ... двори без парковок ...... і інший - то життя не буде.
О! B. .. RE:
Я все більше переконуюся, що іркутяне потрібен сайт-трибуна з громадською думкою народу про міське життя! На противагу незліченною куплений ВЕБ-ЗМІ і придворним партійним хурналістам, маскуються під приватні сторінки і сайти, нібито "незалежних ініціативних груп". Такі інформаційно-інтерактивні фальшивки тільки шкодять справі, створюючи фальшиву видимість спілкування городян з чиновниками. А насправді є способами випускання пари, реклами і обману під гаслами "все добре прекрасная маркиза!", Содавая відчуття у влади, що народ їх радіючи підтримує і любить. А то й гірше, будучи засобом збору інформації про неугодних опозиціонерів для майбутніх розстрільних списків.

В той час, як "незадоволені", викладають свої спретензіі - це набагато більша опора влади, ніж анусолізи. У їх спробі волати до влади і шукати діалогу, і пропонувати способи вирішення проблем - це і є настоящаа громадянська позиція, порятунок від спонтанних пікетів, барикад і агресивних виступів натовпу.
Ну, невже не потрібна Влада Правда з перших вуст? Хоча б як засіб самозбереження! Адже історія вчить, що на зрадників і подхалімних покидьків, на послужливих хамів-кулькових, як і на багнетах, влада не втримати!

Чи потрібен вам, іркутяне, сайт-трибуна для діалогу з владою? Будете підтримувати?
Отже, опитування: .......

PS
Я спробував розмістити форму опитування, але вона не працює

Питання та варіанти відповідей приблизно такі:

Чи потрібен нам сайт-трибуна для діалогу з владою?
-Так, дуже!
-Так, бажано ...
-Ні, сумніваюся ...
-Ні, це дурість!

Будете писати і підтримувати?
-Так, буду читати і писати
-Так, буду читати, але писати не буду
-Так, буду читати, але писати боюся
-Ні! Вже сказав, що це дурість!

Чи потрібна там предмодерація і модератори?
-Так, потрібен порядок і охорона від дурнів
-Ні! - Давай свободу слова, бл .., нах!

Чи готові Ви стати модератором або якось допомагати?
-Так, готовий
-Ні, але буду учасником
-Ні! Відчепіться, я вже сказав, що все це фігня!

http://software-news.ru/
Спонсор поста:
http://www.artlebedev.ru/everything/comp/
Previous post
Up