(no subject)

Dec 01, 2013 04:48

Тут ось дохуя пропаганди всякої про вибори сиплеться, мовляв йди і голосуй за КПРФ, Голосуй за будь-яку партію окрім Едра.
Особливо кумедно читати такі штуки від начебто опозиціонерів.
Тобто ось одним цим своїм гаслом Навальний з головою видає себе як достатньо ручного персонажа. Чому?
Та тому що поява в Держдумі значної фракції КПРФ, збільшення ЛДПР і СР створить обстановку більш адекватну ніж зараз. У Едра можливо не буде конституційної більшості, вони не зможуть проводити будь-які закони. Власне їх будуть стримувати вищевказані партії.
А отже що?
А те, що тоді Росія буде ще на деякий час відсунута від революції. Тому що конституційна більшість Едра це гарантований ювілей сторіччя Великої і Жовтневої в кольорах кровищи, говніще і диму від соженних партійних установ.
Тому будь-які заклики голосувати за будь-яку іншу партію окрім Едра можуть виходити тільки від людей, які не бажають дестабілізації в країні і революції.
Знову таки - помітне зниження участі Едра в Держдумі сильно знизить політичну напруженість в країні. У сенсі: "О! А ми їх нагнули! Ми сила огого!" Але, враховуючи принципову імпотентність нашої опозиції розвинути свій успіх вони навряд чи зможуть, тому всі розійдуться по домівках і будуть наступні п'ять років згадувати "А Едро то ми тоді знатно прокинули".
Ну і взагалі традиційно у нас люблять скривджених. А виходить нещасна партія влади, яка жопу рвала, щоб допомогти громадянам і он як поліпшила життя простого росіянина (тут дуже жорстке Айрон) так програла якимось Червонопузі піздаболам. Може бути після виборів, якщо Едро дійсно сильно здасть, у нього навіть зросте рейтинг. Саме на цьому факторі.

Так що будь-які заклики йти і голосувати за кого завгодно крім едра - вигідні для стабільності суспільства і нераскачіванія човна. Бо останні 10 років довели, що ніякі помаранчеві, фашисти, анархісти і інші не зможуть розгойдати човен сильніше ніж повна гегемонія едра на всіх рівнях влади.

І до речі єдиний хто реально закликає не голосувати - Лимонов, який ніколи і не приховував, що дуже жадає революції. А кращий спосіб довести ситуацію в Росії до революційної - залишити все як є.

DIXI.
http://kalystafalkov.ru/
Спонсор поста:
http://www.artlebedev.ru/everything/mdmbank/hiroyamagata/
Previous post Next post
Up