Ета другоє!

Jan 03, 2022 16:38

Війна, ага.

Росія - країна агрессор, ага.

Із 21 пральних машин в Новій Лінії (Епіцентр, власники Гереги) виставлених у залі 13 (62%) з Росії.


Read more... )

Фубля

Leave a comment

antimordor January 3 2022, 15:17:46 UTC
Меня всегда поражало кстати, как много бытовой техники производится в России. На 99 процентов сборочное произодство, но все же. Почему не в Украине?

Reply

stasdumco January 3 2022, 16:22:05 UTC
Тому що населення в РФ у 3 рази більше плюс покупецька спроможність цього самого населення РФ рази у 2 вище аніж українського.
А якщо конкретно, то завод Самсунга на російській Калузі був побудований у 2008, з потужністю, що розрахована також на експорт до України, Біларусі та Казахстану.

Reply

antimordor January 3 2022, 17:04:21 UTC
Так, я в свій час був дуже здивований, коли купив монітор самсунг, а він виявився зібраний в РФ

Reply

Голову в пісок не треба ховати ext_2395995 January 3 2022, 18:39:18 UTC
В Україні не розвивається машинобудування та все з ним пов`язане не тому, що населення мало і воно бідне. Населення не мало - поряд Польша, Чехія, Угорщина, Словенія та інші. Там населення менше?
Чому населення бідне? Бо дурне - починаючи з вибору в 1991 році головного комуніста президентом, продовжуючи тим же шляхом прямо до вибору своїм керівником блазня. Кожен народ має таких керівників, яких заслуговує.
Україна - неприваблива для інвестицій країна. В ній нема (і навряд чи буде в найближчі десятиліття) нормального суду .
В Україні створені умови для розкрадання та присвоєння всього "своїми" олігархами. І це й далі буде продовжуватися.
Що можна сказати - якби купа ідіотів жила добре - це був би нонсенс.

Reply

stasdumco January 3 2022, 20:42:52 UTC
1) "якби купа ідіотів жила добре - це був би нонсенс ( ... )

Reply

ext_5593130 January 3 2022, 20:57:41 UTC
Для інвестицій потрібна сильна держава. Добре коли демократія. Але і диктатура також норм, якщо диктатор дасть гарантії недоторканності інвестицій.
Поки що у нас з сильною державою не дуже. На диктатуру ми не згодні, а з демократією ми то урку обираємо (з другої спроби, але ми ж цілеспрямовані?), то хуєграя у якого зі сраки стирчить рука жуліка.
Тому поки у нас середній виборець не порозумнішає - ніяких інвестицій ми не побачимо, навіть якщо будемо працювати безкоштовно.
До речі, середня зп у нас в 1,5 рази нижча ніж в Китаї.

Reply

stasdumco January 3 2022, 21:32:52 UTC
В мене джинси Levi's зроблені в Пакистані, труселя Lee Cooper в Бангладеші, смартфон Samsung у В'єтнамі - ото зразки "сильної держави".
Диктатор не може дати ніяких гарантій, інакше він не диктатор. Диктатор робить те, що приспічило його задній нозі.
Я можу помилятися, але всі диктатори рано чи пізно "націоналізовували", тобто привласнювали, майно іноземних корпорацій.

"Тому поки у нас середній виборець не порозумнішає"
Угу. Середній виборець у Великій Британії розумніше за нашого, тому голосує за Брексіт. В Німеччині - за залежність від газу з РФ, В Іспанії відокремлюється Каталонія. Бельгію дере на 2 частини. У Франції жовті жилети місяцями бунтують. В Греції дефолт. В США голосують за вбухіваніє трильйона доларів у Афганістан. Просто усюди самі розумники, тільки в Україні долбоклюї.

Reply

antimordor January 4 2022, 04:41:37 UTC
Можливо річ у тому, що все це - виключення з правил. А в Україні виключення з правил - обрання адекватного президента

Reply

ext_5593130 January 4 2022, 04:59:14 UTC
Диктатор, не обов'язково - самодур який чудить по бажанні лівої п'яти. Він лише уособлює державну владу. І якщо знайти до такої людини підхід (чи приватно, чи на рівні міждержавних стосунків) - бізнес можна мутити. Хтось чув щоби у рашці рейдернули завод іноземної автокомпанії? Чи у пакистані? Чи у бангладеш?

І так, ми - рафіновані довбойоби. В світі робиться багато хуйні, але є приклади щоби гарантом Конституції обрали хуя що відсидів два терміни за насильницькі злочини?

Reply

stasdumco January 4 2022, 08:56:49 UTC
"Диктатор, не обов'язково - самодур"
Мені аж стало цікаво. На цей час в новітній світовій історії вже є багато прикладів диктаторів, і чи є бодай один, з ким можна було вести справи? Це потребує додаткових досліджень.

"щоби гарантом Конституції обрали хуя"
По великому рахунку цього хуя не обирали. Його висунув Кучма як тимчасову закупорку перед тим як самому узурпувати владу за допомогою конституційної реформи. А перед тим цей "хуй" відпрацював 5 років губернатором Донецької області і 2 роки прем'єр-міністром при Кучмі і півтора при Ющенко. Тобто при 2 відсідках мав більше керівного та господарського досвіду, аніж зелений клоун.
І у "рафінованих довбойбів" був вибір обирати між "крєпкім хозяйствєнніком" і нахрен пересварившимися "демократами" Ющенко і Тимошенко. Хоча були ще Тигипко і Яценюк.

Reply

ext_5593130 January 4 2022, 11:56:08 UTC
Ну он, з путіном же ж ведуть? путін дав гарантії, встановив правила гри, сказав "тих і тих - не трогать".
Не всі диктатори як каддафі чи мугабе. То скоріше виключення. Питання з правами людини і особистими свободами чіпати не будемо.

Як то - "Не обирали"? При всіх допущеннях за нього голосувало не менше 40% довбойобів.

І так, з усіх названих Ющ був однозначно проукраїнським. Та і Яценюк, як виявилось, став успішним прем'єром при Порошенку. Так що вибір був. А порівняно з тою кунсткамерою що вийшла в другий тур 2009, то взагалі Ющ - нормальний пацан.
Але нам же ж кандидат має бути ідеальним. Безгрішний як Ісусик і красивий як Ален Делон. А інакше ми будемо голосувати за "крепкіх хазяйствєннікав" (хто сказав - "я знаю что он бандіт, но он наш бандіт"?) і за "хоть паржом".

Reply

ext_4449133 January 3 2022, 21:14:51 UTC
На мою думку у нас не будують такі заводи по тій де причині по якій до сиз пір у нас нема пей-пел - крли приходить інвестор чергова мразота що сидить в міністерстві вимагає відкат. Інвестор ше на цьому етапі бачить що тут сидять неадеквати і далі буде тільки гірше. І тікає.

Що цікаво у кацапів то по ідеї так само. Але до них ідуть. І тут питання виникає - це ж наскільки кончені виблядки сидять в наших міністерствах

Reply

antimordor January 4 2022, 04:52:01 UTC
В кацапів не чіпають іноземні підприємства, якщо ті не пов'язані з політикою. Бо такі підприємства - це робочі місця та приток валюти в країну, що є залогом стабільності режиму.

Reply

ext_5593130 January 4 2022, 05:02:07 UTC
Бінго! Тільки у кацапів диктатор сказав що "цих, цих і цих - не чіпати". От і вся різниця.
Гикнеться диктатор, їх так почнуть місцеві феодали на шматки рвати...

Reply

q_azzaq January 4 2022, 05:17:25 UTC
бинго.
разница только в том, что здесь мы уже давно отбили капусту и нарубили свежей, а у тех дикарей - ХЗ как.

прикро - але факт.

Reply

Коли є бажання ext_2395995 January 4 2022, 12:08:09 UTC
Коли є бажання щось змінити в своєму житті - шукають можливості. Коли такого бажання нема - шукають причини для того, щоб нічого не міняти.
І чому це рівень життя в Україні порявняно з розвинутими країнами такий низький та різниця тільки зростає? Все ж таке саме (як тут ви вище показали), а результату - нема. В Польші, Естонії, Угорщині - є, а в Україні - нема. Мабуть, міcце таке прокляте. Народ розумний та роботящий, але весь народився в понеділок.

Reply


Leave a comment

Up