Зеленський вписується за свого партнера Коломойського

Oct 27, 2021 17:04


...та гальмує рішення суду в одній із справ ПриватБанку.

Це лише одна із справ проти Бєні, які ми тримаємо на контролі, але саме вона надважлива. Річ у тім, що вироку українського суду чекає суд американський.

Американці, звісно, хлоп’ята дорослі та свої висновки зроблять самі, але для них цей кейс показовий. Показовий в частині того, чи можна взагалі довіряти українській державі. Якщо опальний олігарх, на справу якого дивиться увесь світ, зможе зараз це рішення суду купити - це буде провалом. Це означатиме, що всі українські рішення, довідки, контракти та зобов'язання - можуть бути куплені і довіряти нам не можна взагалі.

Саме тому ми так уважно стежимо за цими справами і не просто ходимо на суди, а й контролюємо роботу суддів та їхню доброчесність. І коли наступного разу почуєте від якогось бубочкиного посіпаки про їхню судову реформу - киньте в нього камінь, бо не працює воно від слова взагалі! Тільки завдяки нашій пильності та вашій підтримці ми змогли виявити кількох суддів, які вочевидь продались самі та готові продати нашу країну.

Всі ці матеріали ми збираємо та передаємо у Держдеп, Мін’юст та Мінфін, а також у профільні комітети Сенату та Конгресу США з вимогою внести цих зрадників у санкційні списки, аби попередити їхню аферу.

🙂 Підтримати нашу роботу можна тут.

Навіть коли у судовому процесі судді, які мають позитивні висновки Громадської ради доброчесності і готові виконати свою роботу - вмішується бізнес-партнер Бєні, за сумісництвом чинний президент України, який дає вказівку справу затягувати. Бо злити Бєню він не може. І злити американців не може, бо отримає по шапці. Тому за результатами сьогоднішнього засідання у Касаційному господарському суді Верховного Суду: суд чекатиме закінчення розгляду ідентичної справи у Великій Палаті, яка, увага (!) ще навіть не прийнята до розгляду. Така от тактика.

А ми йдемо з суду з надією на те, що ми їх дотиснемо і доб’ємося рішення в інтересах України!

Дякуємо за вашу підтримку.
Дякуємо за вашу свідомість і активність.
Ваша ДемСокира.

Коломойский, Зеленский, ДемСокира, Политика

Previous post Next post
Up