Leave a comment

Comments 47

tamplier9797 September 6 2021, 18:00:40 UTC
Ага. Така ж фігня і з висівками, які звичайно були відходами при виробництві борошна, і використовувались в якості корму для тварин. А завдяки бажаючим схуднути будь-якою ціною, геніальні маркетологи продають висівки набагато дорожче борошна вищого гатунку.

Reply

ext_2494306 September 6 2021, 20:14:25 UTC
А шо не так з висивками? Рабочая тема абсолютли

Reply

tamplier9797 September 6 2021, 22:36:56 UTC
Для вас - все так. Черпайте их, обеими руками!

Reply

ext_2494306 September 7 2021, 09:27:15 UTC
для вас - это для кого? я вроде нормально спросил

Reply


biber550 September 6 2021, 18:06:00 UTC
Про формалин товарищ застеснялся написать, ну и ладно.

Reply

4ornobile September 6 2021, 18:54:21 UTC
Ой, а шо там, шо там? Страшний канцероген, не те шо альтернатива -- надсірчана кислота, ага?

Курку з магазину ти теж не їсиш? Її перед заморозкою теж формальдегідом обробляють.

Reply

biber550 September 6 2021, 19:25:07 UTC
Дядьку, а Ви часом не хейтером працюєте?

Reply

tank_ua September 7 2021, 06:53:34 UTC
если начать писать о пищевой промышленности, то народ сначала прорыгается, потом перестанет жрать вообще, а потом будет, выть что все мы врем)))))))

Reply


olma2000 September 6 2021, 18:11:04 UTC

А из мелясы спирт делают и не нада нам таво цукру гавнистова.

Reply

yakovych September 7 2021, 11:22:18 UTC
Малясиха називається. Був в Гайвороні в 2000, пив її.. тепер не пью її. Ніколи

Reply

ext_5733212 September 8 2021, 06:33:41 UTC
Малясовка - як кажуть у Київський області. Найстрашніший самогон, що існує, мабуть. Бвшка зранку така, немов на ній Кличко тренувався.

Reply

alpexrj September 8 2021, 18:08:11 UTC
А от мені не доводилося. Бурячиху - да, бувало.
З точки зору виробництва, ром - це теж малясиха, але з тростника. Чому ж з буряка така гидота виходить?

Reply


ext_2853883 September 6 2021, 18:38:14 UTC
Ой ей Бо, вы так говорите, как будто коричневый сахар - это что-то плохое.

Reply


ossain September 6 2021, 19:13:17 UTC
Ані трохи не сумніваюсь у комнетентності автора, але яке відношення вапно має до СО2?

Reply

snowsonic September 7 2021, 06:05:36 UTC
"После дефекации сок поступает в сатуратор первой сатурации и обрабатывается сатурационным газом, содержащим 30- 34% диоксида углерода. Избыточная известь выпадает в осадок в виде карбоната кальция. При этом сок немного остывает."
Отсюда https://proiz-teh.ru/sahar2.html

Reply

4ornobile September 7 2021, 07:31:22 UTC
Виділяється при випалюванні вапна.

Reply


Leave a comment

Up