Leave a comment

Comments 20

rvun July 15 2021, 07:06:16 UTC
а в мене інший резон
Він - майданівець. Теоретично - йому складно домовитися з кремлінами - то ж не дивлячись на зашквари - я віддаю перевагу йому. І так, поки є монобільшість - хай би ліпше був відносно незалежний міністр МВС. А нам цю кіпучу енергію ліпше докласти до того, щоб Зе не напідписував з Китаєм таємних угод, формулу Штангенциркуля, давить на відставку можливих кураторів по МВС Татарова, Шевченко з НБУ, Єрмака. А ахкакогоміністра - лишити на №останній. Я читав про людей, які в блендер прутня совали і вмикали, а потім шота йшло не так. В нас тут глобальний пробоїна, але ви вперто сконцентрувалися на якійсь не дуже важній речі, але такій, шо не складає першочергової проблеми. Невміння виділяти головне - завжди закінчується фейлом, особливо в політиці.

Reply

ibigdan July 15 2021, 07:22:33 UTC
> Він - майданівець.

А Коломойський врятував Дніпро.

> хай би ліпше був відносно незалежний міністр МВС.

проблема в тому, що він давно став незалежним від країни і її законів.
він чіпляється за владу і пережив вже відставку трьох прем'єрів і одного президента.
він створив і фінансує парамілітарні загони.
він побудував вертикаль, що підкорюється лише йому, він покриває злочини своїх підлеглих.
те що він не залежить від Зеленського не означає автоматично, щр він залежить від вас або буде на вашій стороні у випадку повстання.
скоріше навпаки: зараз Аваков - це едина в країні людина, що за своїми якостями та можливостями здатна захопити владу силою і встановити диктатуру.
він занадто великий і продовжує рости, його треба роздіоити на менші частини.
це все з політичної точки зору.

а з практичної - описано в пості.
Аваков - поганий міністр МВД, а заохочувати погану роботу - це дуже хибна практика.

Reply

rvun July 15 2021, 07:44:41 UTC
Не дивлячись на різницю поглядів на це питання - вже ніби його ВР відставила, так що ваша тактики дмухнути разом з ураганом - впринципі вірна) Політики vають принаймні висловлювати думку з суспільно-важливих речей і ви це зробили.

Reply

canecatfisher July 15 2021, 07:54:54 UTC
Если у вас есть плохая овца - это еще не так плохо.

Плохо будет, если вы променяете ее не на корову, а на кошку.


... )

Reply


lezginohohol July 15 2021, 08:05:36 UTC
Насчет Ляшка не уверен. Как только ему перестал мешать Шмыгаль вакцинация пошла нормальными темпами.

Reply


akupec July 15 2021, 09:04:04 UTC
пример ложной логики и перекручивания:) Все перечисленные - из зеленого лагеря(или в подчинении). Поэтому для них логика текста приемлема. Неважно, хуже будут они или лучше - они все равно зеленые упыри. А Аваков был(уже сняли в ВР) противовесом каким-никаким. Поэтому логика "Пусть Аваков остается" не в том, что "А придет еще худший", не надо передергивать, а в том, что исчезнет противовес и произойдет окончательная узурпация зелеными власти. Будь это просто временная политическая узурпация - хрен с ним. На следующих выборах в ВР и на местах их прокатили бы. Но нам грозит реальная пророссийская диктатура, где реальные результаты выборов уже не будут иметь значения.

Reply

ibigdan July 15 2021, 10:03:23 UTC
> Все перечисленные - из зеленого лагеря

все перечисленные и Аваков - представители власти.
и логика дял них одинакова: плохо выполняешь свою работу - иди нахер.
а делать для тех одну логику, а для этих другую - это не логика, это манипуляции.
тогда и Стеця нельзя было требовать в отставку за плохую работу, бо он же кум Порошенко.

> произойдет окончательная узурпация зелеными власти

они к этому в любом случае идут - кроме МВД все остальные ветки власти уже захвачены.
и совершенно очевидно, что всё это закончится Майданом.
так вот, между вариантами "против нас идиоты" или "против нас аваков" я выбираю идиотов.

Reply

akupec July 15 2021, 10:23:04 UTC
Стець не противовес. Его ведомство это так, небольшой прыщик максимум. МВД - это реальный противовес. Не надо путать политику и кадровые вопросы. А это вопрос не только кадровый, но и политический. Если вы считаете что политике не место в политике, то закрывайте свою партию как политический проект и переходите просто на ГО, вам в политике делать тогда нечего

Ну так "кроме МВД" - это еще дохрена до захвата власти. А "вместе с МВД" - это уже захват. Армия, МВД, СБУ, ВР, ГПУ - и можно хер положить на все остальное. Силовые струтктуры в купе с частью таких, которые могут иммитировать "право" - это полный набор для того, чтоб управлять без оглядки. И если вы думаете что на Майдане идиоты лучше Авакова - то вы сильно заблуждаетесь. Потому что в случае идиотов против вас будет не Зеленский, а РФ или пророссийская власть/титуханы в нашей стране. Думать при этом что Аваков хуже - мягко говоря неумно.

Reply


antimordor July 15 2021, 09:58:31 UTC
Аваков зашкварился на том, что люто мочил Пороха при помощи своих мутных отрядов. Нацжоны, это ж его? Потом дело Шеремета. При этом назначит Зеля кого-то еще хуже, это факт. А впрочем пихуй, уже ясно что Европейский Вал будет проходить не по восточной границе Украины а по западной. Ну может по Днепру.

Reply

tank_ua July 15 2021, 10:20:22 UTC
во-во.
блин.

Reply


qolorado July 15 2021, 15:05:50 UTC
Ото от, даруйте, хєрню сказав.
Єрмака, Шкарлета, та інших зе-висуванців на чолі з самим клованом майданити треба, тут вже гірше точно не буде. А черговий "слуга народу" замість Авакова - то гарантовано *краще* не буде. А що буде точно - то нові беркути на новому Майдані, які будуть лихіші за тих ваших чортів-аваків.

І так, коли б перевибрати ВР зараз, щоб СН тра було домовлятися хоч би з ригами, а ЄС+БЮТ+дрібнота могли б їм протидіяти, то я б перший був за те, щоб подякувати Борісичу за службу і попросити його геть. Але до того - краще хай працював би хоч символічною противагою для зекоманди.

Но, а наші демократи взялися за своє улюблене заняття: чубитися проміж собою. Цей національний звичай вже коштував нам більшовиків, Кучми, Януковича, Зєлі, і чом би зараз не дати останньому шанс перетворити Україну на ще один бульбостан.

Reply


Leave a comment

Up