До уваги абітурієнтів та їх батьків

Jul 07, 2021 09:00

Якщо у вас все добре з логікою, але ставати ІТ-шніком ви не хочете, подумайте про професію юриста. Отримати її можна у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського (КрНУ) на кафедрі Галузевих юридичних наук.

Переваги:

1. Це гуманітарна спеціальність. Щоб стати гарним юристом, не потрібно бути технарем і добре знати математику. При вступі потрібні сертифікати ЗНО з української мови та літератури, історії України, англійської мови АБО математики.

2. Юристи непогано заробляють. Звісно, прибуток залежить від кваліфікації та здібностей, але ті ж самі умови діють у будь-якій професії, особисто я не знаю жодного юриста чи адвоката, який би бідував :)

3. Випускники-юристи можуть працювати адвокатами, детективами, нотаріусами, робити кар’єру в МВС, прокуратурі чи суді, працювати юрисконсультом на підприємстві. Варіанти працевлаштування від спокійного сидіння в офісі до пригод Шерлока Холмса :) Або наповненого ризиком та драмою життя, як у персонажа на зображенні:



4. Юрист - це статусна, досить шанована в суспільстві професія. Десь на рівні з кваліфікованим лікарем, бо до юриста рано чи пізно звертається кожний громадянин.

Добре, з професією розібрались. Чому саме Кременчуцький університет?

1. Вартість навчання в 2020 році склала 11 тисяч гривень за семестр (за денною формою навчання, а є ще й заочна), або 1850 гривень на місяць.

2. Кафедра галузевих юридичних наук в КрНУ працює вже 24 роки(!). За цей час сформований професійний склад викладачів, більшість з яких є практикуючими юристами в різних галузях права, адвокатами в кримінальних та трудових справах, судмедекспертами etc. Середній вік викладачів - 42 роки. Фахівців за освітнім ступенем «бакалавр Права» кафедра випускає з жовтня 2003 року, а «магістр Права» - з 2015 року.

3. Заняття проходять у сучасних, технічно оснащених аудиторіях. Окрема фішка: в одній з аудиторій створено візуалізацію зали судового засідання, в другій - своя юридична бібліотека, у третій - криміналістичний кабінет. Окрім теорії, після другого курсу студенти можуть бути працевлаштовані на неповний робочий день помічником адвоката, де отримають практичні знання.

4. Цей пункт не є профільним, але: кафедра окремо стимулює вивчення англійської мови, щоб її випускники могли працювати юристами-міжнародниками. Та й взагалі, куди сьогодні без інглішу?..

І нарешті, Кременчук - чудове, зелене, охайне місто, де вам дуже сподобається. То ж не зволікайте, звертайтеся на кафедру Галузевих юридичних наук за телефонами (050) 308-29-76, (096) 870-62-13.

Пиар

Previous post Next post
Up