Leave a comment

megaporohobot May 17 2021, 12:32:45 UTC
Сергій Місюра
20 ч. ·
Не можна розпочинати пост з претензій до Авакова, але вони будуть трохи далі.
На днях в стрічку Твіттеру занесло мені твіт однієї панянки про смерть історика на Миколаєвщині. Наче і стандартна ситуація - смерть і Миколаївщина. Там вже давно усім відомо, що діють лише закони фізики та смерть трапляється усюди. Та і твіт був через день після смерті, але тут є одне але.
Загинувший історик - відомий краєзнавець, реальний кандидат наук, не фахівець з ківі, а саме історичних наук. І Володимир Щукін займався давно та історично чітко темою Голокосту на Миколаївщині та України в цілому.
Його знайшли в себе вдома з ножовими пораненнями, від чого історик і помер в віці 67 років. Навіть Тарас Кремінь писав про його смерть. Але далі спільнота не побачила ніякого зв'язку, тому тема і затихла після відкриття поліцією провадження по статті Умисне вбивство.
Але є деякі історичні збіги та питання до МВС і спільноти.
Три роки тому, 1 вересня 2018 року вбили ще одного відомого історика Миколаївщини - Миколу Шитюка. І знаєте який зв'язок між жертвами? Їх вбили ножами, в своїх квартирах. Вони обидва історики, робили свої дослідження по темі - Голокосту та Голодомору. А Шитюк взагалі був керівником дисертації в Щукіна!
Тобто, за три роки вбивають двох істориків Миколаївщини, що працювали по Голодомору!
Якщо питати кому вигідна смерть істориків Голокосту - то відповідь очевидна. Росія цього факту ніколи не признає, а геноцид українського народу в 1932-33 роках був плановий для совка тоді і триває зараз при путіну. Тому до них питань нема - тримають свій курс але століттями.
Питання до МВС і поліції Миколаївщини. І не путайте з патрульною поліцією.
Як так сталось, що за три роки вбили двох пов'язаних істориків? Чому криміногенна ситуація в області скоро увійде в легенди та приспіви шансону? Коли стане відомо про хід розслідування вбивства Щукіна?
Нагадаю, що «вбивцю» Шитюка знайшли за добу. В квітні 2020 року його посадили на 14 років, хоча йому тільки 26 було, а сам він родич Шитюка та раніше судимий. Можливо він його і вбив, але то було вбивство «по команді», та вбивця після першого терміну знав куди йде.
Невже в МВС не видно зв'язку? Історики, Голодомор, Миколаїв?
Тепер ще питання до спільноти, тому що мене це також бентежить.
Може треба також робити мітинги і питати Авакова - Хто вбиває істориків?? Чи тема не актуальна, а дві смерті за три роки - то нема зв'язку?
Чесно, був шокований цими двома смертями та не хочу бачити продовження плану мокшан по знищенню українців: фізично, морально, релігійно, соціально та творчістю...

Reply


Leave a comment

Up