Вандалізм не на будинку, вандалізм всередині

Mar 23, 2021 21:22



Кілька днів тому хтось наважився написати, що Зеленський лох прямо на табличці «Офіс Президента». Депутати хором засуджували і збирали термінові засідання, міністри напрацьовували позицію, вимагали оцінки правоохоронців, негайних дій, вибачень, вироків та публічних страт.

Сьогодні Ріфмастеру знову не змінили запобіжний захід. Він залишається за ґратами. Це його 467 день у неволі.

Жоден. Жоднісінький депутат, міністр, радник, завгосп чи будь-хто інший причетний до нинішньої влади не наважився зробити аналогічне щодо Ріфмастера. Не було спільних заяв. Термінових засідань. Звернень до правоохоронців. НІ.ЧО.ГО.

Ми все розуміємо. Де табличка ОП з написом «ЛОХ», а де невинний музикант, який сидить в СІЗО. Це небо і земля. Табличка постраждала, бо люди відчули гостру несправедливість. А невинний музикант постраждав, бо те, що було написано на табличці - правда.

Ми не втомимося повторювати імена винних. Це не лише Зеленський. Це і Аваков. Це і Рябошапка з Венедиктовою. Вони позбавили Ріфмастера волі ще в грудні 2019 року і тримають за ґратами досі.

Сьогодні ми були на акції під судом. Ми були там тиждень тому. Місяць тому. Півроку тому. І ми прийдемо ще стільки, скільки буде потрібно, щоб Ріфмастер вийшов на волю.

Дякуємо, що стояли пліч-о-пліч з нами. Далі буде.

Волю Ріфмастеру!

Демократична Сокира

Зеленский, Аваков, ДемСокира, Политика, Венедиктова

Previous post Next post
Up