Все буде Аваков

Feb 26, 2021 16:04


МВС звернулося (поки що ввічливо) до Національної академії наук з проханням розглянути можливість передати їм 16-ти поверхове приміщення Інституту фізіології ім. Богомольця (на світлині праворуч)

Листа написав Арсен Аваков.

З якого дива?

Бо...“територіальні органи та підрозділи поліції гостро потребують додаткових будівель та споруд для розміщення особового складу на території м. Києва”.

Бо пандемія, військова агресія на сході і жорстка протидія злочинності.

І знаєте що?

Думаю, що імовірність позитивного на користь МВС вирішення питання дуже висока.

Пояснюю чому.

Так, у поліціянтів та нацгвардії повно інших будівель, в т.ч. і в центрі Києва.

Так, ця будівля спроєктована спеціально під Інститут фізіології, а сам Інститут - один з найкращих в країні з унікальним обладнанням, віварієм, ніколи не пас задніх і є надбанням нашої держави.

Так, МВС не пропонує академії відслюнявити кілька мільярдів зі свого 100-мільярдного бюджету (до речі, його щорічне збільшення якось корелює з показником рівня злочинності?), щоб збудувати вченим на околиці Києва надсучасне приміщення з прекрасним новітнім обладнанням.

Я вже не кажу про те, що МВС могло б саме звалити на околицю Києва з вулиці Богомольця і в умовах пандемії віддати свої приміщення науковцям під якийсь центр по протидії пандемії.

Тим більше Олександрівська лікарня поруч.

Так, так, так, так... але.

Тут я міг би зіграти на емоціях і написати сумний жарт про:

у МВС закінчилися приміщення, де поліціянтам можна гвалтувати жінок або ж подвір'я занадто мале, щоб стріляти в дітей.

Та істина, як мені здається, набагато простіша.

Інституту не пощастило, що він знаходиться акурат за парканом МВС на Богомольця.

І Авакову просто треба розширити свій Форт-Нокс (хто був на території МВС, а я був, зрозуміє, про що я веду мову).
Тому всі решта розмов - це пусте.

Арсену Борисовичу - треба.

До речі, виявляється, міліція і раніше намагалася виставити науковців "на мороз", ще за радянських часів, але їх відправили лісом.

Нині ж МВС розростається, як ракова пухлина.

Вірніше, розростаються апетити Арсена Борисовича.

Петро Олексійович не мав духу щось з ним зробити, а у Володимира Олександровича, імовірно, тільки від одного нагадування, що з Арсеном слід щось робити, зранку лишається мокрим ліжко.

Арсен - великий, сильний, у нього влада.

Жоден зашквар - чи-то з Антоненком, чи-то з чортами у районних відділках поліції, чи-то зі справою Катерини Гандзюк - ніяк не впливають на його статус.

І поки натовп скандує "Аваков - чорт", на парканах пишуть "Кому дзвонити, коли вбиває поліція?", поки люди протестують під ОП проти лякливого Ніщо, яке, насправді, давно не приймає ніяких рішень, бо сів на всі розтяжки, які йому тільки змогли підсунути, Арсен Борисович тихим неквапом розбудовує свою владу.

Чимось нагадує путіна в фсб, еге?

Чому?

Тому що йому ніхто і нічого не зробить.

Як в класиці:

Вай?

Бікоз фак ю, зетс вай.

Те, що міністр давно втратив береги, я ще помітив 4 роки тому (до цього ніяк з ним не перетинався і навіть мало що знав), коли в складі блогерів ходив до нього на зустріч і поставив питання про врегулювання законодавства про обіг зброї і нагородні пістолети.

Так, це та зустріч, де він буквально послав у жопу усіх його критиків.

До речі, я і Юрій Богданов були єдиними, хто після зустрічі написали критичні пости, після чого Волох сказав, що через двох полудурків (Юра, полудурків чи дебілів?) тепер блогерів не запрошуватимуть на зустрічі.

Минули роки і ми наочно бачимо, що стволи як роздавалися, так і роздаються, а МВС навіть не веде облік осіб, яким дарує зброю.

За наші з Вами податки.

Бікоз фак ю, зетс вай.

Та ми відхилилися від теми.

Як саме врешті НАН змусять поступитися будівлею?

Я можу лише фантазувати: в Інституті регулярно знаходитимуть нарколабораторії чи контрабандних тварин в віварії, незареєстровані прекурсори, гранати та пістолети в домівках співробітників.

Або ж слухняні двадцятибаксові мавпи з зеленими мандатами так само, як проголосували за Шкарлєта, приймуть закон про відчуження будівлі в обхід інших законів.

Варіантів - маса.

Котимось під три чорти.

А Беркут нікуди не зникав, це було видно на останній акції протесту.

Тому не здивуюся, якщо на всіх 16-ти поверхах розташують саме космонавтів в чорних шоломах, щоб близенько бігти до урядового кварталу.

До речі, Аваков - не аналог Захарченка. Той втік з Яником. Цей пересидів вже двох президентів.

Сумно.

Зрозуміло, що я непокоюсь за наших вчених-фізіологів.

Але...путін та фсб - ось, що насправді мене бентежить.

Майте гарний вечір.

апдт. А от і статистику по кореляції бюджету на забезпечення прав і свобод громадян, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку та кількості умисних вбивств, умисних тяжких тілесних ушкоджень та зґвалтувань підвезли.

Збільшення фінансування ніяк не впливає на зменшення рівня злочинності.

Антон Сененко

Аваков, Политика

Previous post Next post
Up