Потрібне підкріплення

Feb 24, 2021 17:11

Володимир Зеленський знову зігнав сотні «беркутівців» під Офіс Президента через вирок Сергію Стерненку. Вирок, на нашу думку та на думку тисяч українців, несправедливий. Вирок, який змусив нас та тисячі інших українців за кілька годин зібратися та вийти на головні площі своїх міст.



Вчорашня акція мало нагадувала звичні видовища під судами, з реквізитами, піснями та конкурсами. Учора була кров, дим та сльози. Учора були побиття, матюки та арешти. Одному нашому прихильнику прилетів у голову «беркутівський» шолом.

Зараз із ним усе в порядку, бойове хрещення пройдено, нехай навіть у такий дивний спосіб. Загалом учора було кілька десятків арештованих у Києві. Окремі активісти заявляли про побиття бійцями Нацгвардії. У Житомирі активістів тупо розігнали в кращих традиціях олдскульного «беркуту». І не варто зараз писати, що звірства «мєнтів» 2013-го повернулись. Вони, схоже, нікуди й не зникали.

У цю суботу ми чекаємо вас під Офісом Президента рівно о 12:00. У решті міст також будуть акції - організовуйтесь та об’єднуйтесь. Ми не будемо вас переконувати прийти. Проукраїнського активіста кинули за ґрати на сім років. Доказів нуль. Судді та прокурори над нами регочуть. Бо для них закрити медійну особу із сотнями тисяч підписників - раз плюнути.

А що буде з тобою, друже?

Ми вийдемо проти політичних репресій та за справедливий суд. З хорошими людьми та за хороші речі. Ти з нами?

Демократична Сокира

Зеленский, Аваков, ДемСокира, Политика

Previous post Next post
Up