Дайте Авакову ще 100 днів

Dec 09, 2020 12:00


З промови Ріффмастера на суді: “Я вже цілий рік не розумію, що відбувається у цій справі. Мене утримують за те, до чого я не маю жодного відношення.

Щодо мотивів: спочатку з мене робили організатора вбивства і людину, яка зробила вибухівку, потім це теж зникло з підозри. Далі вони зробили з нас осіб з низькими моральними якостями. Юлія Кузьменко - людина, яка врятувала тисячі життів та рятувала дітей на фронті. Це характеристика людини з низькими моральними якостями?

Яна Дугарь теж врятувала не одного бійця.Так і в мене більше 30 нагород за патріотичне виховання військовослужбовців. То ми з низькими моральними якостями відгукнулись на заклик невстановлених осіб вбити невідомого нам журналіста? У них Вольф Мессінг у відділку сидить? Як це на голову налазить?

У мене є підстави сказати, що вони цинічно брешуть. Слідчий, який тут сидить, неодноразово визнавав, що на відео інша особа, яка відрізняється за зростом від мене.

Цілий рік цієї брехні та бруду - це боляче й несправедливо. Це жах по відношенню до сімей та дітей. Вони дурили моїх дітей побаченнями, діти сиділи вдягненими й чекали, а вони не брали слухавки. Я це все знаю, це елементарне знущання. Не маючи жодного доказу причетності, вони виконують злочинні накази і переслідують чесних людей”.

Правотворець наводить кричущі порушення у справі Ріффмастера з боку прокуратури та суддів на основі.

via Христина Морозова

Аваков, Политика

Previous post Next post
Up