Як ми поїхали зустрічати Зеленського і закінчили … порізаними колесами

Sep 18, 2020 11:00

Весь день ми добивались зустрічі з Президентом України. Бігали за ним по всьому Львову. Президент то запізнювався, то проїздив повз нас у кортежі. Ми аж змучились кричати «Вова до Ростова!».



Але кричали, бігали, намагались привернути до себе увагу. І привернули. Щоправда, не зовсім так як хотіли.



Спочатку була прекрасна «спецоперація» поліції. Вирішили поговорити з нами, розпитати, а потім, чисто випадково, поряд голосно «говорити по телефону», що Зеленський не приїде. Пані та панове поліцейські, ви хоча б трохи далі сховались, а не у сусідньому ж дворику.





Але справжня несподіванка нас настигла пізніше. Повертаючись до своєї машини, наш активіст побачив її уже з порізаними колесами. До цього ми виходили з неї зі своїм прапором та навіть подумати не могли, що таке трапиться. Це дійсно надзвичаний дивний збіг обставин. Це ж не пісня «Вова» та наші плакати так могли когось розізлити, щоб людині порізали колеса. Проте заява уже пишеться, а адвокати попереджені.



Дякуємо усім, хто сьогодні прийшов! ГО Справа Громад Львів, Рух Опору Капітуляції - Львів та ми показали, що справжній Львів - це не бігборди Козицького. Яку б теплу ванну не намагались влаштувати - ми прийдемо і долиємо льодяної води. Хоч і ціною коліс.

Бувай ми здорова моя чорноброва!
Вова купує квитки до Ростова.
Вчора була в нас священня корова,
А нині Вова пензлює до Ростова!

Демократична Сокира. Львів.

Зеленский, ДемСокира, Политика

Previous post Next post
Up