Від ДемСокири з любов'ю

Jun 30, 2020 16:00

Ми озирнулись назад. Оцінили ситуацію. Зрозуміли, що ми й не помітили, як вас стало так багато. Кількість донорів Демократичної Сокири наближається до 3000 людей.



І ми прекрасно розуміємо, що ви - наші священні корови. Ви наші роботодавці і колеги. І ми вирішили, що час створювати маленький відділ «Демократичної Сокири», який буде опікуватись донорами. А також новий сайт для донорів ГО Демократичної Сокири, які опікуються нами).

Що змінилось на сайті? Передусім ми змінили підхід. Дехто з вас не розділяє повністю цінності Демократичної Сокири. І це нормально. Тому ми додали можливість фінансувати саме той напрямок, який ви вважаєте найнеобхіднішим.

На оновленому сайті з часом будуть з’являтись окремі галузеві програми, з детальним описом, відповідальними особами, динамікою збору коштів та, звісно, найдетальнішими звітами. Не подобається декриміналізація секс-роботи - підтримайте протидію реваншу. Не вважаєте освіту пріоритетом - донатуйте на боротьбу з олігархами! Подобається все - донатуйте на основну сторінку. Все просто.

Також за вашими проханнями ми додали поле «інша сума» для того, щоб ви могли самі обрати, скільки грошей нам надсилати.

Трохи згодом на сайті зявляться рахунки регіональних осередків для того, щоб ви могли допомогти своєму.

Далі.

Ми прагнемо до якомога тіснішого зв’язку з вами. Тому додали форму для заповнення ваших персональних даних. Усі платіжні системи, за допомогою яких ви нас підтримували, майже не дають нам контактної інформації.

Маючи ваші дані, зможемо приділити вам більше уваги - давати персоналізовані цікаві звіти. Запрошувати вас на закриті зустрічі. Створювати програми лояльності між донорами. Допомагати вам, якщо ви у біді. Адже наші з вами відносини - це про чесність, довіру та професіоналізм. Тому дуже просимо не лінькувати і заповнювати поля.

Отже! ТАДАААААААААААААААМ! Ознайомитись із новим сайтом, протестувати і написати нам про баги, стати донором - https://sokyra.space/uk.

І вкотре дякуємо вам за вашу підтримку.
Ваша Д7.

ДемСокира

Previous post Next post
Up