Цю партію варто було створювати хоча б заради таких акцій :)

Jun 30, 2020 10:00

У центрі Львова Зеленський поклав зелений болт на Конституцію України!



Володимир Олександрович нарешті у прямому сенсі поклав болт на Конституцію. У переносному значенні він зробив це вже давно - тільки зайнявши посаду, він розпустив Верховну Раду в неконституційний спосіб. І після цього уже не зупинявся, порушуючи не лише основний закон, а й загалом різні закони та норми. То проведе робочу нараду російською мовою, то скаже, що домовиться з антимонопольним комітетом, то поліція затримає дівчину та хлопця за одиночні пікети у Рівному, а Президент, коментуючи цю подію, бреше… То ж якісь дивні люди написали, що в українців є права на свободу слова та мирні зібрання. І ще дивніші придумали якийсь розподіл влади. Хто ж таке бачив-то?!

А ми бачили і вийшли нагадати Президенту про існування Конституції та законодавства, взагалі. Нудні мітинги з промовами - це не про нас. Тому зробили як завжди - наочно.

Володимире Олександровичу, вам ми радимо таки прочитати Конституцію. Анімованої Конституції у відео ми поки не знайшли, тому вам доведеться напрягтись та почитати. (Підказали, що є аудіокнига)

Поважаймо та дотримуймось Конституції! Хто ж крім нас це буде робити…













Демократична Сокира. Львів.

ДемСокира, Трололо, Политика

Previous post Next post
Up