Кіно і реальність

Mar 31, 2020 13:00

Уряд офіційно визнав погіршення економічної ситуації. Про +40% ВВП вже ніхто і не згадує. Буде повний «мінус».



Згідно з новим прогнозом уряду на 2020 рік:
- інфляція зросте на 60-70% порівняно з попереднім прогнозом, тобто з 5.5% до 8.7%.
- долар за цими ж даними буде не менше 29.5.
- середні зарплати знизяться, а безробіття зросте.

Це лише найоптимістичніші і навіть малореальні прогнози. Провідні економісти говорять про долар по 30-32 у разі кредитування від МВФ та завершення карантину за місяць-півтора. І більше 35 гривень за долар у разі продовження теперішнього стану.

Це є реальна ситуація в країні. Брехня про 40% ВВП, зарплати по 4,000€, інвестиції провалилась. Прийшла жорстка реальність в яку кинула країну бездарна політика влади.



Андрій Смолій

Зелебобіки вже не співають осанну найвеличнішому, а дружно повторюють хуйню, що «наш Порошенко» теж не дав би собі ради з вірусом. Просто у цих рибок гуппі не тримаються в пам‘яті навіть події 2014, коли Турчинов і Яценюк (а трошки пізніше - Порошенко) долали кризу набагато гострішу, ніж нинішня. І впоралися. І парламент не тікав від прийняття доленосних ініційованих урядом і президентом законів (навіть якщо вони не подобалися олігархам). І перезапустили економіку. І реформи проводили. А Порох зумів дипломатично-оборонними зусиллями ще й ворога зупинити і чимало окупованих земель повернути.

Karl Volokh

Зеленский, Порошенко, Экономика, Политика

Previous post Next post
Up